Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1866677

Sv: Säsongen 2017-18
Daddeh:

samtidigt... när vi mötte HV så kom Tedenby i ett flygande anfall och Jocke Lindström backcheckade efter. Han petade lite med klubban för att markera att han var här. Jag menar att han nuddade honom för att visa att han var där i bakhasorna. Tedenby tog då sonika fast klubban med ena handen, placerade den under armhålan fast han höll fast den med en hand, och så låtsades han som han blev hakad och krängde omrking på isen i tre sekunder. Jocke fick då två minuter för den filmningen trots att han direkt släppte klubban för att visa att den hölls fast. Han åkte alltså och krängde trots att ingen höll i klubban på andra änden. Så dåliga är tyvärr domarna i denna serie.

Wikegård:

det var smart gjort av Tedenby.

Är det smart gjort att fuska och filma för att få motståndaren utvisad?

Ingen skillnad mot Lasch som får Parkinssons sjukdom, börjar darra och så viker sig knäna... efter en handske i ansiktet. En klar filmning, ett försök att få motståndaren utvisad.

Lasch är ju iofs en vekling som ofta håller på och filmar och kastar sig, men lite konsekvens av Wikegård tack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2017-18
Yoda Marklund: Jag har gett upp hoppet om att få vettiga domare. Man vet det är verkligen illa då man som i mitt fall sitter och skrattar i nästan varenda match åt hur vrålusla utvisningar till och med motståndarna åker ut för. Förr i tiden kunde man på sin höjd erkänna att det var en lite petig utvisning för de på andra sidan.

Situationen du pratar om låter som karma i mina ögon :) Det var helt jäkla otroligt när Bill Sweatt, under sin tid i Luleå, åkte på en tvåa för holding när Jimmie suger tag i hans klubba och sliter den ur händerna på honom, i mitt tycke århundrats solklaraste holding the stick...sedan gjorde ni så klart mål på efterföljande fusk-PP...fast jag är inte heller något fan av Tedenby som ofta/alltid faller otroligt enkelt.
Kommentera