Frölunda Indians

59566 inlägg · 3390 ämnen

Inlägg #1936472

Sv: Säsongen 18-19
Zappaholic: vad tyckte du om tacklingen? Jag har ju läst i er bok vad dom tycker men vad tycker du? Är den verkligen så juste? är det en filmning? Jag tycker den är svårbedömd!. Sen utv som Bif åker på är ju tveksam precis som den VF fick i 1:a för samma grej fast light! och den utv som publiken och många av er ville ha strax innan är ju absolut ingenting så det tjötet är ju bara löjligt!! Du tycker att ni är bra bakåt men igår var det Rautio som var bra inte backarna! En av mina bästa kompisar(Brynäsare) är tacksam för att det är några lag bakom Bif för han är extremt orolig och det förstår jag! Frölunda ligger i toppen utan att imponera så jag ser fram emot när allt klaffar!! SKÅL!!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 18-19
Mike.F: Från bilderna vi ser så är det axel mot axel. Möjligt DN har andra vinklar. Fem matcher är för hårt.

Löjligast av allt är höfttacklingen i OT som blev kneeing. Den e ju patetisk. Lika löjlig är Roger R som är den tränare som gnäller mest av alla tränare. Jag tycker han har en trist attityd och väljer verkligen att bortse från vad hans eget lag gör för dumheter på isen.

Japp, vi är bra bakåt, svåra att ta trepoängare på sedan Sundqvist tog över. Bara att kolla statistiken. Vi är fem poäng efter er, så mycket sämre som du vill göra gällande är vi inte.
Kommentera