Frölunda Indians

59566 inlägg · 3390 ämnen

Inlägg #1936484

Sv: Säsongen 18-19
Mike.F: Från bilderna vi ser så är det axel mot axel. Möjligt DN har andra vinklar. Fem matcher är för hårt.

Löjligast av allt är höfttacklingen i OT som blev kneeing. Den e ju patetisk. Lika löjlig är Roger R som är den tränare som gnäller mest av alla tränare. Jag tycker han har en trist attityd och väljer verkligen att bortse från vad hans eget lag gör för dumheter på isen.

Japp, vi är bra bakåt, svåra att ta trepoängare på sedan Sundqvist tog över. Bara att kolla statistiken. Vi är fem poäng efter er, så mycket sämre som du vill göra gällande är vi inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 18-19
Zappaholic: Rosselli fick 3 matcher för ingenting men jag håller med det är för hårt!! 2:an i förl är fel precis som VF:s i första. Roger är en känslomänniska och skakar ofta på huvudet i båset under matcherna men snackar sällan om domarna i pauser eller efter matcherna som tex Peter Andersson i Mif eller Crybert! Igår överreagerar han kanske men är väl trött på att Frölunda åker på checking to the head i parti och minut!! och ni kom undan utan åtgärd!
Det var en i er bok som jämförde Roger med Trump ang otrevliga personer känns moget men ok han/hon är ju inte SD-Apa iallafall;)


Mike.F
Kommentera