Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1961077

Sv: Säsongen 18-19
Mike.F: Håller med att man kan bua i affekt när en spelare gör något. Men att konstant bua även när personen inte gjort ngt i varje byte är inte något man gör i affekt. Utan får nog ses mer som utstuderat och med mening att störa personen.

Typ "mobba" om man ska välja ditt ordalag.

Själv anser jag att mobba någon är mycket allvarligare än något av dessa exempelt och används tyvärr i för många sammanhang, så ordet mobbing har tyvärr tappat i värde, och de som mobbas på allvar i skolan tjänar inte på att man missbrukar detta ord

Kan hålla med om otyget att hålla på efter avblåsning, men det är enkom upp till domarna, själv stör jag mig minst lika mkt på all interference som sker framför mål som "experterna" väljer att kalla "boxa ut" istället för att säga som det är.. det är ren och skär interference hela tiden
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 18-19
eltifoso: Anders Broström blev konstant utbuad på bortaplan under hela sin karriär och älskad i Kålleseum men han älskade att spela borta:)

Mike.F
Kommentera

Sv: Säsongen 18-19
eltifoso: ok! osportsliga lite av fuskare kanske man skall kalla dom eller fega stackare! lite som när Salah lägger sig i fotboll!! Fuskpellar tycker jag!! Mobbing är som du säger ett starkt ord att använda men jag använde det för att jag retar mig på att dom håller på hela tiden och kommer undan (som mobbaren oftast gör)
Men jag lyssnar på dig och skall inte använda ordet mer!!
Och trot eller ej jag skall gå live imon:)

Mike.F
Kommentera