Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1966994

Sv: Semi
Daddeh: du får gärna dra härifrån för det där med enögdhet osv osv är ju din/ert sätt att se på saker å ting MEN att kalla ett lag för Fulunda eller Fusklunda ( oxå populärt) ger inga poäng i min bok då det bara är skitsnack om tillfälligheter osv Frölunda är inget fult lag och inget fuskande lag!!!MEN det är olyckligt att just denna säsong så har tillfälligheter gjort att ni har fått skador och för några år sedan var det ni!! eller nåt annat lag! Mif tacklingarna var ju bevisligen knappt något och det blev 1 hjärnskakning som dessutom Joel blev friad från!! Inget fult i den men olyckligt!
Sluta upp med antydningar om att det skulle vara medvetet för så är det bara inte!! Jag läser inte på er sida längre då nivån är för låg speciellt av en jättebebis!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semi
Mike.F: Jösses! Vet du vad... Jag ska dra från din sida för du är en av de otrevligaste och mest enögda människa jag någonsin stött på. i din värld är det bara orättvist och ni är världens schysstaste föreningar någonsin. FEM HJÄRNSKAKNINGAR PÅ FYRA MATCHER! Ni kallas Fusklunda av en anledning från alla SHL-fans, samma som vi kallas Fuleå för hur vi spelade 2013 eller Tråkeå för hur vi spelade under Jonas Rönnqvist! Tål du inte historia så håll käften men du slipper mig nu din jävla surgubbe.
Kommentera