Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #2102985

Sv: Ny säsong nya möjligheter
Mike.F: Jag tänkte hjälpa dig på traven här Mike F, då du helt uppenbart är i behov av uppbackning på vad som hänt i hockeyn på sista tiden. Nog är det väl ändå förbenat märkligt att eran vida omtalade Indianstam från Fusklunda ska behöva gå på 2 monumentala magplask på era 3 senaste matcher.

Jag menar, först 4-0 borta mot £yxfällans IF och nu ikväll 1-7 mot de ENORMT FORMSTARKA Kaffekrigarna från Gevalia IF.

Till att börja med för att återgå till magplasket mot £yxfällans IF från Fusksand med 0-4. Det är ju sensationellt fast kanske inte jättekonstigt att eran indianstam från Fusklunda ska åka på pumpen så kapitalt mot JUST £yxlirarna från Fusksand.

Det finns ett omtalat uttryck som kallas 'karma is a bitch'. Jag menar, eran Indianstam är ju i besittning av den största fifflarliren i modern tid i SHL, alla kategorier, åtminstone de senaste 10 åren, nämligen Joel "Geronimo" Lundqvist.
Egentligen är det ju ganska självklart att om nån fifflare ska ta den ner den andra på jorden så är det ju naturligt att en av Sveriges två största fifflarklubbar i modern tid tar ner den andra på jorden, och så skedde ju härförleden när kapten Joel 'Geronimo' Lundqvist tillsammans med er Indianstam fick stå vid skampålen när £yxfällans IF triumferade stort härförleden.
Det var väl ändå inte så mycket att orda om, eller hur Mike ?

Att sen karman var framme igen och STEKHETA Gevalia IF besegrade eran Indianstam från Fusklunda anförda av 'Geronimo' Lundqvist med 7-1, var väl inte heller så mycket att bråka om, inte sant Mike.
Gevalia IF visade faktiskt enorma kvaliteer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny säsong nya möjligheter
💋 Unga fittor vill ha hårt sex - photo743732.ru17.club
Kommentera