IF Björklöven

3851 inlägg · 99 ämnen

Rahimis slagskott

2339499 · » Till forumet


Sv: Rahimis slagskott
KMS:
Håller med Leifby troligen första gången någonsin då jag annars tycker han skriver som en fjortis.

Disciplinnämnden har än en gång visat att de straffar person eller lag. Inte den handling de utfört.
Kommentera

Rahimis slagskott
Vilken skandal! Läs Leifbys artikel: www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/pW210R/rahimis-slagskott-en-stinkande-historia-i-svensk-hockey
Här ett litet utdrag:
"Stökigare var det i Umeå och jag noterade att Daniel Rahimi fick matchstraff efter slutsignalen, först ett så kallat ”game” på isen vilket inte innebär någonting, men allt ändrades senare till ett ”match” vilket innebär automatisk avstängning under utredning. Exakt vem eller vilka som skickade Rahimis slagskott till disciplinnämnden framgår inte i några pressmeddelanden eller texter som skrivits under dagen. Enligt folk jag pratat med idag som hade kontakt med Umeå igår var domarna André Hiljanen och Daniel Wessner nöjda med 5+game på isen, de ansåg att det räckte som markering för det eventuellt osportsliga beteende Rahimi uppvisade när han skickade iväg en blindpuck med någon sekund kvar.

Beslutet att anmäla kom från högre ort, förmodligen via situationsrum på inrådan av referensgruppen, samma hemliga gäng som härom kvällen valde att inte anmäla HV-spelaren Tommi Huhtala för den fula knätacklingen som tvingade Lövens Charles Beaudoin av isen. Beaudoin såg inte särskilt pigg ut efter övergreppet och missade också onsdagens match. Att Rahimi anmäldes men inte Huhtala är fullständigt absurt, anser jag."
Kommentera

2339499 · »