IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2091436

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales: Alla vet hur stor betydelse Hellkvist hade för oss. Både i att ändra kulturen inom föreningen och själva lagbygget. Förra årets lag är i princip Sundlöv och Hellkvists bygge med hjälp av några andra i föreningen som Pierre Hedin när vi var utan sportchef. Glader tog beslutet om att ta in Tambellini, men jag tror nog att Hedin och gänget var starkt involverade där också.

Kan helt klart förstå att man kritiserar värvningen av Kangasniemi. Jag tycker dock det var en väldigt skicklig spelare som aldrig riktigt fick chansen på grund av att hans kedjekamrater var helt under isen efter jul (Olofsson, Rosdahl).
Belov var en riktigt bra lösning just då när vi gick med 3-4 skadade ordinarie backar. En stor, stabil och stark back hade efterfrågats ganska länge.
Bartosak var en fullträff.

Gällande årets upplaga, så är det ändå svårt att utröna vad som är dåliga värvningar riktigt än, när själva spelsystemet har havererat så enormt. Omöjligt att veta på vilken nivå det kommer hamna, men just nu så underpresterar nästan alla. Vi har snabba spelare men det går såå långsamt. Sen gör man inga mål i utvisningsbåset eller från bakom egen målbur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KB65: Klockren analys, nu får jag be om ursäkt till alla Löven-fans om det blir bara Modo. Ursäkta
Kommentera