Leksands IF

25306 inlägg · 1367 ämnen

LÄXAnd åkte på en riktig LÄXA

2187289 · » Till forumet


LÄXAnd åkte på en riktig LÄXA
Jaa, det blev en synnerligen FÖRGLÖMLIG batalj för Leksands IF, när Kajsa Warg('man tager vad man haver') tillsammans med sitt svartklädda gangsterkollektiv från Örebro drabbade samman med Dalarnas blåvita stoltheter från Leksand under torsdagskvällen.

Örebros gangstrar formligen pulvriserade allt återstående knäckebröd som fanns tillgängligt i hela Leksand med omnejd för fjärde matchen i följd.

Det är ju förjäkligt egentligen, att början till slutet på denna ångvältsöverkörning av Leksand , utförd av Kajsa Wargs mannar, i mångt och mycket 'bestämdes' redan i den 52:a och sista omgången av SHL:s grundserie. Då valde helt sonika Örebro att optimera sitt kvartsfinalspel genom att på ett snyggt och prydligt sätt LÄGGA SIG i sin sista uppskjutna grundspelsmatch mot Färjestad. ALLT för att få Dalarnas blåvita stoltheter som kvartsfinalmotståndare.
En vinst i den avgörande matchen mot Färjestad hade nämligen inneburit att Örebro då ISTÄLLET ställts mot Bolidens vindsnabba skoterraggare från Rönnskärsverken, Skellefteå AIK. Detta visade Kajsa Warg tillsammans med sina gangstrar med ALL ÖNSKVÄRD TYDLIGHET att man verkligen INTE var intresserade av!! Speciellt på det sätt som Örebro uppträdde i just den avslutande seriematchen mot Färjestad..

Men Jösses Amalia vilket enormt succedrag denna inte överdrivet gentila 'läggning' skulle visa sig bli..

Det är i högsta grad beklagligt att ett sämre placerat lag kan gynnas på detta viset, då det högst placerade laget, näst högsta osv, inte längre får välja sina respektive kvartsfinalmotståndare från botten och uppåt, utan att detta ska vara förutbestämt och avhängigt av slutplacering i grundserien, som i detta fall specifikt gäller lag 3-6.

Baksidan av detta IQ-befriade serieupplägg fick dessvärre Leksand i detta fall smaka på..

Örebro i sin tur, jublade säkert efter den avslutande förlustmatchen mot Färjestad, då de väl instinktivt kände på sig att de via denna förlust mer eller mindre fick 'fri lejd' in mot en semifinal.. Vilket dessvärre för LÄXAnds vidkommande resulterade i en blytung sorti.
+1
Kommentera

2187289 · »