Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829509

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Muahahah kolla in Skeåplanket. Jubelidioten Yoda är alltså nöjd över backsidan OCH FRAMHÅLLER ALM av alla människor. Kanske inte så förvånande då den miljömärkta inför förra säsongen påstådde att han höll högsta SHL-klass för defensiva backar. Att Alm har tre raka säsonger med minus i +/- berör inte trollet. I cyklopernas värld är Alm inte en Bambi-klumpeduns på isen som med alla sina kilon bara mäktar med att stå still och ramla, alternativt dra på sig utvisningar för att han inte alls hänger med. Alm var okay innan han stack över pölen men nu när han tappat all motivation är han bara en sorglig ursäkt till hockeyspelare som rånar Skeå på pengar. Han är utan tvekan topp 5 av överskattade SHL-spelare. Kul att Rickard Wallin fått en arvtagare iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, jag såg det och konstaterade att apmonstret inte längre ens försöker överdriva och skryta sig blöt i byxan över de styrkor - eller låt oss säga: mindre utpräglade svagheter - Apan ligger inne med.

Nu lyfter han Alm - jätten på oknutna grillor som gjorde dunderfiask under året, t o m mycket sämre än när han lämnade Apan för några år sedan, och skulle sparkats om han inte kom från Apschtaan - som en styrka (!).

Det visar att även om apmonstret nu är inkompetent som vi vet, att han inte ens försöker längre utan bara snackar skit för att få någon att säga "du snackar skit" vilket får honom att knäppa upp gylfen omedelbart, trollgalning som han är och bara mer patetisk än någonsin.
Kommentera