Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832455

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att aporna drömmer våta drömmar om att signa Tim Erixon.

Skulle inte förvåna mig om Näsan slår till. Erixons agent har förklarat att "SHL är en möjlighet".

Men inte är det någon "NHL-stjärna" det handlar om.

Erixon etablerade ju sig som ordinarie back för Apan i SHL redan som 17-åring och valdes i första rundan av Calgary som 18-åring. Men framgången steg honom åt huvudet, han drog över till US som 20-åring, och därefter har han bara misslyckats.

Calgary släppte Erixon till Rangers där han fick 18 NHL 52 AHL och övertygade alltså inte. Rangers skeppade Erixon till Columbus där han fick 31 NHL 40 AHL utan att lyckas. Året efter blev det bara 2 NHL 40 AHL för att han skulle utvecklas, och säsongen sm följde testades han i 19 NHL men dög inte. Columbus skeppade honom till Chicaco där han körde 8 NHL men det fungerade inte heller och de skeppade direkt vidare honom till Toronto där han fick visa upp sig 15 matcher, men var lika usel där. Att han ändå under åren fått så många NHL-matcher beror ju på misstaget att han draftades i första rundan och NHL-klubbarna har länge trott att han kanske fixar det. Men efter att år efter år efter år efter år gått och han blir inte bättre har de givit upp.

Senaste året fick Erixon inte en enda match i NHL för Toronto utan fick hålla sig till bakgården i AHL hela året. Toronto har uppenbarligen helt givit upp tron på honom, och det gäller nog NHL överlag.

Så, vad ska han göra?

Ja, liksom en annan misslyckad försterundadraftad apback - Runken - får han väl komma tillbaka till Europa och försöka sno åt sig pengar där han kan. Gissningsvis söker agenten lura på Erixon till någon klubb i Schweiz eller KHL men misslyckas det får han väl komma "hem" till Apan.

Erixon är ju en etablerad förlorare och var ska han passa bättre än den anrika förlorarklubben Apan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
19 dagar kvar!

Hela hockey-Sverige väntar nu på sommarens begivenhet. Apans första isträning varefter Apan som vanligt skickar ut pressmeddelanden om att "hockeyintresset i Apschtaan är större än någonsin - nytt publikrekord på första isträningen".

Vi vet ju att det inte är någon träning att tala om och i år skiter de dessutom i is! Men det blir gratis entré för jippot med fiskdamm, sexfingrad banjomusik, CryBertBurger, bordshockey och paraplydrinkar.

I år låtsas man inte längre som att Apan har något med hockey att göta - ett steg i rätt riktning för bandyklubben Apan - så de kör inte ens första isträningen i hockeyarena utan på stora scenen i Folkets Park!

Köpeklubbarnas KÖPEKLUBB förbereder sig för hockeysäsongen och Apschtaans pure white trash laddar med fulöl och kroppsodörer - bläh!
Kommentera