Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832479

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
19 dagar kvar!

Hela hockey-Sverige väntar nu på sommarens begivenhet. Apans första isträning varefter Apan som vanligt skickar ut pressmeddelanden om att "hockeyintresset i Apschtaan är större än någonsin - nytt publikrekord på första isträningen".

Vi vet ju att det inte är någon träning att tala om och i år skiter de dessutom i is! Men det blir gratis entré för jippot med fiskdamm, sexfingrad banjomusik, CryBertBurger, bordshockey och paraplydrinkar.

I år låtsas man inte längre som att Apan har något med hockey att göta - ett steg i rätt riktning för bandyklubben Apan - så de kör inte ens första isträningen i hockeyarena utan på stora scenen i Folkets Park!

Köpeklubbarnas KÖPEKLUBB förbereder sig för hockeysäsongen och Apschtaans pure white trash laddar med fulöl och kroppsodörer - bläh!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
17 dagar kvar!

Till "den första isträningen" för Apan, vilket kommer att ske i form av fiskdamm och banjomusik på Folkets Parks stora scen, medan Pea olagligt går runt och kräver avgifter från de, som parkerar på kommunal mark, följt av att Apan senare på kvällen skickar ut ett pressmeddelande - som icke nogräknade nyttiga idioter publicerar - om att "Hockeyintresset är större än någonsin i Apschtaan! Nytt publikrekord på första istträningen!".
Kommentera