Luleå HF

92194 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1975904

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så är Rit-Ola ute och valsar i media igen. Nu med uppgift om att för två år sedan, då han funderade på att bryta med Trottoarkanten för att gå till Pölsan, hotade någon supporter med att bränna ned Rit-Olas hus.

Jaja. Om det är någon, som gjort sig förtjänt av att få skit av supportrar så är det denne Rit-Ola, som myglat sig ur de flesta kontrakt han skrivit på, för att tjäna mer pengar. Vanligen genom att lågprestera, för att bli släppt.

Riktigt vidrig var historien om hur han trollade bort Apan. Rit_ola var långtidskadad och fick inga bra kontrakt. Då lurade han i Apan att han skulle köra två år för dem, om han första året fick rehabba ett halvt år. Sagt och gjort, kontraktet skrevs. Apan tänkte att OK, vi pröjsar för ett halv års rehab, så kan vi utnyttja honom 1,5 år sedan.

Rit-Ola kom tillbaka hel och presterade en halv säsong. Sålunda oskadad och tillbaka, fick han nya erbjudanden. Bl a ett lukrativt från Schweiz.

Då hittade han på att han blev yr när han flög och därför måste sluta hos Apan och gå till Schweiz. Och Apans fru distriktsläkare köpte det förstås med hull och hår.

Så fort det behövdes, flög förstås Rit-Ola igen....
Uppladdat:

364x300-skarmavbild-2019-06-03-kl-152232.png

+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, inte ens apor förtjänar såna ärkesvin.
+1
Kommentera