empa11

1273 inlägg · 3008 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Läktarproffset: Om det är mig du frågar finns mina åsikter i alla dina frågor här nedan.
Också varit otroligt tydlig med att jag inte håller enskilda fans till svars för något av det heller.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
cloon: Japp! Allt man har en åsikt om är tecken på avundsjuka. Absolut inte ett tröttsamt argument!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Haha, det är ju lite roligt om de använder låten av den anledningen.

Men då kan vi släppa detta! Så alla får återgå till viktiga saker, typ älta i vilka spelare som inte platsar till nästa säsong.

Lycka till idag, men inte för mycket.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Tror inte jag missförstår dig, men börjar känna själv att det blir fel att du ska hållas ansvarig för min cementerade åsikt att ÖHK bygger på ett oförsvarligt kapital. Och jag känner ett oerhört förakt för framgången. Detta har jag känt länge innan ni var en match från att slå ut oss, bara för protokollet.

Hade jag varit journalist hade jag grävt djupt i Fahlanders historia. Finns en del som tyder på att han skodde sig på att sälja direkt olagliga preparat (läs narkotika) på 90-talet. Detta har jag dock inte tillräckligt bekräftade källor på så ta det som mina personliga misstankar så länge.

Han har pumpat in supermycket cash i ÖHK. Betydligt mer än någon annan klubb. Orkar inte förse dig med allt nu, men ta nedan skärmbild som ett exempel. Du har helt rätt, finns fler klubbar som fått hans blodspengar. Men bara en klubb har just nu chans på SM-guld.

Du kommer nog inte komma så långt med mig i just denna situation. Jag välkomnar alla som gillar hockey, och hoppas du njutit av vårt motstånd hittills. Jag hoppas innerligt matchserien förlänga imorgon!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Du ska ju såklart inte hållas ansvarig för vad den fruktansvärt ohederliga och statligamedel-utsugande jävla parasiten Fahlander skapat med er klubb. Jag förstår verkligen att du bara gillar hockey. Jag hoppas du förstår det.

Tråkigt nog, rak motpol till det du skriver, så startade han ett av sina välfärdsvinstdrivande bolag redan 2001, som legat till grund för er raketfart upp i hockeyns finrum. Jag är egentligen inte jättemotståndare till vinster i välfärden. Men när man tar ut dessa, flera miljoner privat också, och samtidigt skriver alla sina bolag utomlands och försöker undvika att betala skatt, vilket här endast blir som någon sorts återbäring till de pengar man tjänat, så är man sån stor råtta i mina ögon att jag inte ens tänker yppa vad jag önskar för öde för avsedda.

Bokföringsbrott blir här en parentes. Hela upplägget, för att sko sig själv privat, och sedan sina privata hockeyintressen, är jag en kronisk motståndare till.
Jag kan även gå in på vad jag tycker om andra lags ekonomiska injektioner, men känner inte att det riktigt hör hemma i denna diskussion? Nu är det Öreplast, miljonregn, raket upp i leden, Fahlander, Assistansia jag diskuterar. Han har även pumpat in en del cash i Västervik, men vidhåller själv att ÖHK ligger honom närmast om hjärtat. Oavsett: Bägge riksdaler är vidrigt kapital.

Avslutar med att befästa att jag verkligen tror att du är ett genuint hockeyfan. Du gör inget fel som hejar på Örebro.
Mina åsikter om er klubb kommer säkert dö med mig. Men jag -kommer-, dessvärre aldrig imponeras eller respektera er framgång.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Återigen, jag går inte på individer när jag kallar er plast. Du är säkert genuin, förstår att det finns människor i era led som har en gedigen historia av supporterskap. Nåväl, ni är ju ändå över 100.000 människor i er stad, med en arena supercentralt.

Men att du inte sett några andra kalla er, som kollektiv, plast tror jag bara inte på. Bara att kolla Luleåboken här tex. Sök lite fraser på Twitter. Ni, tillsammans med Växjö och LHC är egentligen de enda som kallas för plast. Varför tror du det kommer sig? Svara ärligt nu.

Du svarar återigen inte heller på er 10 år gedigna historia i SHL, tidigare Elitserien. Där jag innan frågade hur du ser på Fahlander, hans skattesmitande assistansbolag som pumpat in miljoner och miljoner strax innan ni gick upp. Inte för att du är ansvarig, jag undrar helt ärligt vad du tycker om det.

Ni spelar dock bättre hockey än oss just nu. Det ska du ha.

Vad tycker du också om bilden nedan? Varför är ni som storstad så här som bortafölje?
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
BoyceBoyceBoyce: Äh, såg rätt stjärtigt ut vissa matcher där också. Jag får tyvärr ta på mig skämshatten att jag var tämligen övertygad att det inte blev något SHL efter match 4 mot KHK.

Tror kanske innerst inne inte på någon semi nu heller. Men är på tok för optimistisk över var vi befinner oss rent generellt för att kunna vara sur över det. Är inte mättad, men är också ödmjuk.

Det är över när det är över när det är över. Och då kommer jag se fram mot en rolig Silly. Hunger, i kombo med harmoni, är nog det jag försöker få fram.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Vår kapten!
+23
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Vore gött på lördag om vi får lite jävla utdelning direkt. Säger inte att Örebro inte förtjänat sina mål, men kan vi gå upp med 2-3 mål tidigt, och framförallt mål där vi inte behöver kämpa så inåthelvete jävla mycket för att få in den, så kan de nog börja darra lite.
Det räcker liksom med några tidiga PP, där är vi bra. Att någon puck någon gång bara dimper ner helt rätt.

Men för att göra detta behövs ju:
-Att vi inte bommar öppet mål.
-Att vi drar isär deras orgie i slottet.
-Att vi vid omställningar (vi får ändå rätt många 3mot2, 2mot1) vet vad vi ska göra och inte får panik.

Hittills har vi valt/behövt spela runt pucken, krampa vid sarger, hitta mer eller mindre öppna mål för att få in den. Måste vara ett stort lugn för Öreplast. Men börjar det trilla in lite för dem, och vi slipper jaga uppförsbacke hela.jävla.tiden, så kan det gäcka dem mentalt.

Och FÖR FAN. Lär er skära av den där jävla OINK-passen bakom förlängd blå rakt in i slottet. Hur kan de så ofta få bygga anfall på denna enkla jävla grej? Sargvinst, en liten lätt klubbvinkling in/upp mot eget mål och VIPS. Där hade vi ingen. Bara svarta. Börja transportera helt ohotad.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Show54: Backsidan är allt annat än optimal, ja. Finns mycket att förbättra.

Dock är ju hela vårt agerande i egen zon en konstant last mot detta motstånd. Varje match har minst en situation av bägge dessa som leder till mål:
1. Mumbojumbo-situation där de petar in en puck där backar inte går in fysiskt, i kombo med att JJ inte kan limma åt sig pucken.
2. Svarta får lobba slagga/höstlöv som utan snudd på någon spelare från vardera lag når nätmaskorna.

Alltså bägge typen av mål, varje match.

1an måste belastas backar. Och i vissa av dem JJ.
2an är hela laget i defensiv zon. Att vi inte får en kropp i vägen, varken våra egna eller att vi pressar ihop svarta så åtminstone de utgör hinder i skottlinjen är ju en väldig belastning.

Om vi går till andra änden av planen. Nu har jag inte statistik men vi måste skjuta betydligt fler skott för att något ska rinna genom. Ofta genom att vi spelat runt med kniven-på-strupen-passningar väldigt länge innan. Svarta kan liksom bara vinna en tekning för att detta ska ske. Det är liksom Drottninggatan en fredag kl 15 framför deras mål. Medan vi i mångt och mycket har ett Abisko torg kl 01 en söndag framför vårt. Dock med den lilla irriterande faktorn att någon ändå likt förbannat lyckas skymma JJ så den är omöjlig för honom, enligt vad jag hör.

Lyckas vi komma runt detta återstående 3 matcher? Jag satsar inte mitt fläsk på det. Två på tok för svårknäckta nötter med så här kort tid kvar.
Men jag kommer definitivt hoppas, och jag är lika pepp inför lördag som jag var inför förra fredagen!
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
SebastianH: Mirakel är ju en hysterisk överdrift. Maxutdelning är väl kanske mer passande.

Vi blandar och ger mot ÖHK. 2 matcher som är otroligt jämna, där jag tycker vi är snäppet snäppet bättre. En av dem vann vi. 2 matcher där ÖHK är betydligt bättre, och vunnit rättvist.
Det är ju ingen katastrofserie vi gör hittills. Rent statistiskt ska vi förlora mot dem.
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Kval
Började lipa här hemma nu med lillen i famnen. När man ser all sorg i arenan, och som jag kan tänka mig finns hos de flesta här. Minns vårt 2019, och hur tom jag själv var på väg hem från arenan. Och då hade vi precis varit nere i HA. Tror inget kan trösta nu, men nu slipper ni denna tortyr som är kval i alla fall.
Som många skrivit innan mig: Det blir bättre. Få distans till hockey ett tag. Intala er att det ”bara” är en sport. Det är jäääävligt kul att gå upp också.

Men just nu, mina uppriktiga kondoleanser! Finns inget vackert i att se detta.
+20
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Man får perspektiv när man ser brynäsarna.. Smärta! Vi är mest sura. Det är en hänsynslös sport vi älskar!

Vi kämpar på kompisar ❤️
+15
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Det är absolut inte en spelares fel detta.
Men det funkar såklart inte att addera en icke godkänd JJ, felaktigt val av straffskytt till avgörande läge, en tekningssituation där våra 3 topptekare alla torskar mot deras 3, en spelidé i 6 mot 4 som bara går att likna vid en fransk krigsplan samt ett helt lag som inte för igenom en enda puck mot mål när man avlossar skott,
till ett redan sönderläst grundspel.

Hoppsan, i talande stund är BIF i HA!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Nä nu ni, nu är det parodi 😂
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
När tror vi Ante tar timeouten? Efter första eller andra målet i öppen kasse?
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Jag fattar att han bara är bra och att jag är provocerad, men kan någon snälla bara tackla Öberg stenhårt lite snabbt? Inte så att han blir skadad, men så det där gapande lottoflinet försvinner en stund.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Alltså Thornberg 😂 Han nästan PROVOCERAT berättar hur mycket mål det här är. Exakt sådär låter jag när jag ska försöka låta saklig men egentligen är svinprovocerad, pratar snabbt och ignorerar den som försöker få ordet. Han är så arg att ÖHK kanske inte för mål. Samma vid någon utvisningssitustion. Sa direkt att det inte borde vara någon utvisning
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Hardegård har alltså i kvartsfinalen 22/23 mäktat med 3 mål mot oss i Öreplasttröja, samt en filmning han fick med sig ett PP på.

Mackan är ju såklart bra folk, men han är inte jätteälskvärd hos mig just nu. Typ på nivån att jag hoppas hans tid i Timråtröjan förfalltid är förbi. Inte för att han gjort speciellt mycket fel, utan för att detta är vad jag kommer minnas när jag tänker på honom.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
MEN HUR MÅNGA MÅL SKA VI SLÄPPA IN PÅ LANDERS SOLKLARA DEFENSIVA TEKNINGSFÖRLUSTER??
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Rico01: Varför måste man välja?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Rico01: Givetvis fungerar det skitbra att håna det hysteriskt skrala bortaföljet, och ändå uppfatta att Örebro öppnat mycket mycket bättre.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Olle: Verkar inte bättre. Synd att det kom 5 till. Den här var ju annars förjävla rolig!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Proppen ur idag. 7-2!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Hahhahahaha

(Inget hån mot de som faktiskt är där dock)
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Jadu: Både Erixon och Lundin är med.

Skön… T!!!

Edit: Blir Walli uppgraderad för att en signatur har landat på ett kontrakt tro? 😏
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Smokey: Det har det verkligen varit. Men Sanny vidhåller att det var en jämn nivå på domaren förra matchen, och att det missades åt bägge håll 👍🏼
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Hoppas finnarna vinner dragkampen!
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Zoogin62: Med konsekventa domare + en JJ som i period 3 är jag helt övertygad om att vi ger Plastbro en åktur imorgon.

Arenan kommer koka!
+20
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Riktigt trist att Växjö Plastics går vinnande efter en solklar dive. Blir på något sätt värre med ett sånt lag med, som tyvärr är skickliga och inte ska behöva ta till dessa oärliga knep. Såklart aldrig ok, men om det finns grader så är det fan värre dödssynd när man i grund är det bättre laget. Hur ska man slå dem liksom?

Vet inte om du sett, men vi hade riktigt kämpigt med samma fenomen igår. Det är som sagt slutspel vi pratar om. Detta måste få ett slut.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
mikenomad: Stort grattis! Litar på att morfar gör sitt för att lagsympati aldrig ens blir en diskussion 😍
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Smokey: Måste nästan vara att de skulle kommit hem tidigare idag under dagen. Sätter fan min högra pungkula på att Lander sa att stopp och hotell var planerat i Uppsala!

Hoppas inte den döda staden tråkade ut dem så pass mycket att de är ur balans till imorgon 😉
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Smokey: Var inte det planerat stopp? Får för mig att Lander sa det i intervju efter match.
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
JanneH: Gnälla och gnälla. Nog måste de flesta som vill klubben väl kunna respektabelt markera mot såna här katastrofinsatser. Det är typ denna och FBK+Claesson=Sant som sticker ut. Mitell, Rönnberg tex gör det för mindre uppenbara och de lagen är ju otroligt förfördelade. Handlar ju inte om att man ska markera varje match, eller vid enstaka misstag. Utan vid såna här kavalkader av ojämnhet.

Värre vore om vi typ började systematiskt filma/förstärka, som tex Plastbro gör.
Finns inte en chans att de tiotals rena svandyk de står för under en match som igår är individuella engångstillfällen. De slänger sig ju fan för allt? Olika spelare med. Hälften får de ju utvisning med sig med. Måste vara en del av deras taktik. Vidrigt.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Olle: Absolut! Men Ante är väl hämmad av sina rekordböter efter Claessonskandalen.

Jag hoppas att highlightsen från domarens bedömningar når någon med påverkansmöjlighet. Hur man än vrider och vänder på det måste alla vara totalt överens om att så där får det inte se ut. Det liknar ingenting som kan kallas opartiskhet och anständighet.

Kan väl inte finnas en själ som vill riskera att stöta på en sån här match? Även som örebroare. Finns alldeles för mycket på spel i dessa ligor för att sån här orättvisa ska få råda.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Per HApps: Märkligt! Känner en som var där på sittplats som tyckte stämningen var klappsämst. Eller för att vara rättvisande: Blev lite gung korta stötar, i synnerhet vid ledning för ÖHK. Men utöver det och på stora hela sa han att det var stor skillnad på trycket i söndags tex.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
För er som vill ha något underlag ifall ni tänker ifrågasätta vår domarbas så finns en del highlights på övergreppet via länken nedan 👇
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Sputnik: Hahahha!

Funkar det för dig? Helt jävla sanslöst vad less jag blir
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Funkar matchen på Cmore för er andra? Var några situationer jag ville gå tillbaka och titta på och det är bara stillbilder som hoppar.

Alla andra jävla matcher funkar.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Plastbunken kunde verkligen inte fått bättre förutsättningar att vinna ikväll. Vi bommar öppna mål, skott i stolpar och skott i ribban. Domaren deepthroatar dem så hårt att det snarare är en bedrift att de lämnar matchen med 0% PP.
Vi har 5 min PP (hysteriskt korrekt dömt för en gångs skull dock) som vi förvisso slarvar bort, men Örebro borde avgjort långt innan.

Krävs nästan en speciell utmärkelse till alla spelare som var med och bidrog till denna vinst. Rötterna blir starka när det blåser!
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Kval
Bulten: Jaså, här sitter du och letar konflikter efter säsongens kanske viktigaste brynässeger. Vad okaraktäristiskt
+23
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
RÄTT.VISA!!!!!
+30
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
PLASTEBROARNA SJUNGER ”DOMARSKANDAL” 😂😂😂😂
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Stolpe, ut på svart röv, den studsar givetvis inte tillbaka in utan pucken tokdör och faller ner till isen för öppet mål. Men det snappar ju en svart upp direkt.

Rätt provocerande PP när man kan avgöra matchen i helhet, men alltså om jag hade en dag av Enroths flyt skulle jag vara dödslycklig!
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Kommentatorerna väntar alltså med att uttala sig om vårt videogranskade mål, då ”vi har haft fel förr”. Men den diving skriker man direkt: ”MÅSTE VA UTVISNING VA??”
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Det är inte ofta man får uppleva dessa övergrepp. Men de är svårsmälta. Trodde dock aldrig det skulle ske något så fruktansvärt oförsvarligt rättsövergrepp i ett slutspel.

Ikväll hade vi vunnit om vi spelat på samma premisser! Otroligt tråkigt för grabbarna att man återigen kanske ska torska pga inverkningar av någon som ska göra matchen rättvis.
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Första gången Kronwall uttrycker tveksamhet över en utvisning ikväll? Äcklig karln är.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Skäms inte ens när jag säger det. Hade domarna gjort sitt jobb och inte favoriserat Plastbro hade vi nog haft ledningen i denna match.
+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Men alltså nu är det inte ens parodiskt kul längre. Vad FAN sysslar äckeldomarna med?
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Fan, tänk ändå om domarna dömt efter regelboken åt bägge lag, och gett båda samma förutsättningar att vinna. Då hade det minst stått lika i denna vill jag påstå!
+3
Kommentera

·