Jaca

804 inlägg · 156 besökare

Historik

·
MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
jonsson:
Han passar bra in i det sätt som Löven spelar, han är väl scoutad, tar lite utvisningar och har bra ryckte! Sen om han ör sååååå mycket bättre än vad Tambellini är låter jag vara osagt! Läste på ett visst forum att Tambellini tydligen är sjukt bra eftersom han har en bror som är det!! Detta sas innan ens hade landat i landet bör tilläggas!!Man hoppas alltid att en sen värvning av en transatlant inte blir likt som Faerley blev för MoDo utan ska bli som han blev när han kom till Löven, en succé..
Tror att vi samtliga ska sitta ner ett tag till innan vi tar snacket om vem som är bättre.. :D
+1
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Ett annat förslag är att det ska bara vara tillåtet med ett konto per person! Man kan lätt se att det finns dem som skriver under ett x antal synonymer i olika böcker bara för att jävlas! De flesta forum inom andra områden tillåter bara ett konto per person, personligen så tycker jag att det skulle bli bra mycket mer seriösare här inne då..
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2019
En rättelse i värmen: ;)
Värvningen av Alexander Deilert är möjlig genom att en grupp partners har gjort en riktad insats för detta ändamål
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2019
Nucky:
Ingen toksatsning, budgeten var lagd innan säsongens slut och skulle det inte funkat så hade den knappast fått vara orörd! Nog om detta nu, vi ska se till samtliga Norrlands lag blir ledande denna HA säsong. Man riktigt längtar till nersläpp nu.. :D
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson:
Hörde att de fiskade efter att ta våran Hutch eftersom han har bra rutin av stor rink och är en målgörare av rang, vilket han verkligen bevisade i Oskars ifjol..
Men de fick ett:
"Tack, men Nej tack av honom.."

Man blir riktigt glad..
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2019
Nucky:
Innan det börjar spekuleras alltför mycket så rymdes den värvningen av honom inom ramen av den budgeten som PK fått..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
jonsson:
Tror det blev ett litet missförstånd!!
Njae inte alltid är det bra, stor risk att det skapar extra press på laget beroende på vad det är för kommunikation! Jag har då inte hört att Löven gick xtra hårt för att nå SHL ifjol..
Vad jag menade är väll att alla lag med lite historia spelar för att nå SHL!
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
jonsson:
Så Du menar att det är oseriöst att satsa mot SHL varje säsong??
Det ska väll föreningen inte behöva basunera ut, det är en självklarhet att sikta mot att nå SHL varje säsong! Eller har jag missat nåt??
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Apan har inte inte fått Northvolt ännu, det fattas ett x antal miljarder och det är långt kvar till att produktionen startas.. Dessutom hörde jag på en intervju med Northvolts huvudägare och han gav sannerligen inget stabilt intryck där han stod och stammade ur sig svaren! Är rädd för att det där kan bita Scchhtan i arslet som den där etanolfabriken som las ner innan de ens startade upp produktionen!!
Det finns liksom en kultur i scchhtan att de blir så, men nu har de ju äntligen fått sitt kulturhus som de har så länge suktat efter!! hehe..


Bara ett litet off topic inlägg som kanske ursäktas så här mitt i mellan säsongerna!!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat:
Helt ense med dig där att hans chanser att ta sig till NHL har blivit nästintill obefintliga nu efter vm.. Även om nu Lunkan har passerat sin topp som vakt så är jag rädd att det inte skulle ha hjälpt om Markan hade stått. Med tanke på hur uppträdandet i egen zon var.. Är inte lite besviken på vårat ledande backpar tyvärr, brukar inte känna som jag gjorde men efter att man sett hur dessa två spelar borta i NHL så!!

En annan sak är att en NHL vakt om man ser hur de spelar så släpper de nästan hellre en retur åt sidan för de vet att deras backar har i sina gener att ta hand om returer, vilket fungerar dåligt på stor rink medan Lunkan egentligen ska ha det i sin modersmjölk att inte släppa returer! Om detta nu har med saken att göra låter jag vara högst osagt!!

Men som Du säger Grönborgs sätt att coacha var minst sagt lite märklig, Nyllet hade väll kring 15min speltid medan femman som hade problem fick spela för länge innan det gjordes nått åt det!

En sak är då säker att om eran nya finska spelare spelar som han gjort under vm så kommer han att vara ett mycket beklämmande problem för samtliga SHL backar nästa säsong.. Det ser jag fram emot!! ;)
+2
Kommentera

Tre Kronor > Sv: VM -2019
Lindström:
Du ställer dig inte frågan hur Ekman-Larsson och Adam Larsson kunnat vara så hyllade? Hoppas nu att deras NHL lag sett hur deras stjärnbackar uppträtt under de senaste matcherna och låter dom nöta spel i egen zon en tid framöver..
Med den backbesättningen som Tre Kronor har så ska man inte bli utslagen av Finnarna även om dom har gjort det helt klart bra..
Ska bli intressant hur dom klarar sig i semin nu!!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F:
Du har helt rätt i att Sverige vara usla ikväll, kanske främst våra upphaussade världsbackar som lär få nöta spel i egen zon om deras NHL lag såg hur de uppträdde de senaste matcherna, vilket jag anser att dom ska få göra!!

För övrigt är man ganska less på att höra hur SVTs självutnämnde bästigaste kommentator Chris Härenstam sitta och hylla alla motståndare till skyarna..
Snacka om att gilla sin egen röst och prata om allt som egentligen inte har med själva matchen att göra..
Nu ska väll Lehman fråga Grönborg hur tänkte Du och hur lät Du detta hända och det helst direkt på slutsignalen!!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Självklart ska han ta den kan man tycka även om skottet sitter väldigt bra där den sitter! Och visst har han sina bästa dagar bakom sig..
Men varför nämns aldrig klantarslet som med gummiarm inte får ut pucken ur egen zon som föranleder skottet och målet?

Så är det ofta, fem utespelare kan nästan alltid klara sig undan med det mesta, men när vakten gör en miss då är det en tavla och han är i det närmaste helt värdelös i att vakta kassen!!

Bara nått att tänka på!

För övrigt tror jag att Lunkan maximalt spelar ett, max två år till innan han lägger spaden på hyllan och han är den bästa svenska vakten som vi har haft här i landet..
En liten sak som jag har noterat under SHL slutspelet.
Var det nån fler än jag som såg att Frölundas vakter håller plocken på samma sätt som Lunkan?
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Helt klart all respekt för Markan..
Men vilka pajaser SVT reportrar är..
Det märks att det är en viss skillnad att sända Tv-pucken och Junior VM!!
+1
Kommentera

Tre Kronor > Sv: VM -2019
Tjurn :
Det är nog dags för det svenska backarna att hjälpa sin vakt lite bättre! Han lämnas ensam om och om igen! Vi får se om Markan som tydligen ska stå mot Ryssland lyckas stå emot idag! Visst att Markan kommer från en bättre säsong än Henke men man ser att revansch lustan lyser i hans ögon! Att han skulle vara tokslut som "vissa" här påstår är helt fel.. Vad våra backar pysslar med när dom släpper flera 2 mot 1or och till och med 3 mot 1or kan man istället fråga sig??
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
...EP40 borde börja leverera snart?...
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
UPPROP: MATA INTE TROLLEN YODA MARKLUND OCH FARBROR BARBRO 1.08

Dessa signaturer har, under olika namn (möjligen är det en bara en enda person), på olika hockeysidor i mer än tio års tid saboterat för oss som älskar och vill tala med andra om hockey. Nu räcker det!

Ett effektivt sätt att bekämpa internettroll är att nonchalera dem.

Om ingen kommenterar vad de skriver ger de till slut upp, och söker sig till andra sidor där de kan provocera för att lyckas skada, håna, och förolämpa andra i stället för att sabotera möjligheterna för oss att tala om hockey på ett vettigt sätt.

Jag ställer mig bakom aktionen för att stoppa dessa troll genom att:

1. Jag skriver under detta upprop (genom att kopiera hela detta inlägg och lägga in det som mitt svar inklusive att jag lägger till min egen signatur).

2. Om jag vill kommentera Skellefteå AIK, gör jag det på andra sidor än Skellefteå AIK:s sida, eller använder Hockeysnackets alternativa tråd för Skellefteå AIK (garanterat fri från Yoda och Barbro): https://www.hockeysna...eftea-aik/

3. Jag kommenterar inte något som trollen skriver, vare sig på Skellefteå AIK:s sida eller på andra sidor.

4. Upptäcker jag att någon, någonstans - även om det skulle vara på Skellefteå AIK:s sida - kommenterar något som trollen skriver, lägger jag in detta upprop som kommentar, för att informera dem om aktionen att inte mata trollen. Då väljer jag den senaste version jag känner till där vi som ställt oss bakom uppropet skrivet under.

5. För övrigt skriver jag ingenting alls på Skellefteå AIK:s sida. Inte ens om Yoda eller Farbror Barbro skrivit något vettigt, eftersom jag vet att kommunikation med dem ofelbart leder fram till att de kommer att skada, håna och förolämpa mig och andra.

Jag älskar hockey. Och jag vill gärna diskutera med andra som älskar hockey. Men jag vill inte att trollen Yoda och Barbro ska förstöra för oss andra

Sven Savage Luleå Hockey
Vombat Luleå hockey
Osj02 Luleå Hockey
Dansbandswolf Luleå Hockey
bisterfinnen, Modo
KulaShaker, Brynäs
Rytter, Modo
Jaca, Björklöven
+3
Kommentera

Tre Kronor > Sv: VM -2019
brynäs08: Ska bli intressant se om Tjeckien kommer att spela på det här sättet när de möter Ryssland?
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
ivandrago:
Det där lät lite sarkastiskt! ;-D
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Tydligen har sanningen hunnit ikapp dem!!
Enligt ryckte så ska det fattas ca 7m/kr!!
Men man vet aldrig, plötsligt hittar de pengar och återuppstår som det gjorde för ett antal år sedan!!
AIK ligger lite pyrt till dom med!!
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tycker att man ska vänta med att döma honom som någon som kör över vakter i tid och otid..
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Det jag såg i den situationen så kanske Tyrväinen borde åtminstone fått en 2:a. Huruvida Markström förstärkte det hela låter jag vara osagt, men skulle tro att hade detta hänt i NHL så skulle förutom ett större slagsmål utbrutit och renderat en avstängning för Tyrväinen. Vill därmed inte säga att han medvetet åkte på Markström medvetet, han hade nog bara en släng av tunnelseende när han koncentrerade sig på att nå pucken...
Men händer det en gång till, vilket jag inte hoppas så tror jag att Du kanske måste tänka om huruvida han är hård eller inte.. :-)
Bortsett från denna situation så tror jag att han kommer att passa perfekt in i hur Luleå spelar!
+1
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Final
Mike.F:
Grattis till Guldet.
+1
Kommentera

IF Björklöven > Sv: Silly Season
Osj02:
Helt klart ska man ge honom tid att forma laget, han har en viss fingertoppskänsla för det han gör! Spelaren ska passa in även utanför isen och inte bara på!
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2019
MrLöven: Låt oss diskutera våra nyförvärv i våran bok, inget illa ment men nu blir det bara en pajkastning som mer liknar en annan bok!
Diskutera hockey kan vi naturligtvis göra i varandras böcker men inte på det här sättet! Låt oss istället skaka liv i våran bok! ;)
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
puffe: Ja, jo har för mig att han var där och petade in dollar, det är så grymt rörigt det mesta kring Pantern så inte ens dom själva har koll!! Förra kontrollen var det väll någon "pärm" som var på villovägar typ!!
Dom lyckades i alla fall få ett inkasso krav på varmkorven!!
Ska bli intressant vad som händer i år??
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
atomragnar:
"Det kallar jag hybris"
Jag bara undrar hur det skulle ha låtit här inne om MoDo skulle ha landad honom som SC? Jämför honom med vad Lövens och MoDos tidigare SC har åstadkommit under sin korta tid som SC!
Personligen hoppas jag på att både Löven och MoDo vänder sina negativa trender och återtar sin positioner som storlag, om inte annat för att möta upp alla söder lag som poppar upp som svampar ur jorden!!


Är det ingen fler än jag som inväntar med spänning årsrapporterna från klubbarna till licensnämnden?
Det finns flera lag som ligger lite halv pyrt till!!
AIK, TIF och den ständigt återkomna Pantern, bara föra att nämna ett par!!
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Modo M:
Ja jämför man med tidigare SC som vi i Löven har haft så besitter han en oerhörd kunskap när det gäller rekryteringar av spelare, det har han bevisat!
Är det någon som vet varför eran SC lämnade?
Ser att vissa här inne tycker att tränaren kan ta uppgiften som SC också, vilket sällan har fungerat!
Dessutom är Hellqvist i så pass bra fysisk kondition att han skulle klara det?
Skulle va sjukt synd om det skulle gå fel med tanke på honom som är en bra tränare!! Så ser jag på det..
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Det här var det märkligaste som toppar det mesta denna säsong!!
Helt ok att döma bort mål med kontakt inom det blå området men när vakten är ute och simmar och sträcker sig efter pucken måste det bara bli mål!
Som extra förnedring blir vakten utvisad i 2min!!
Att det sedan nästan tar en halv period att diskutera bort målet gör det hela bara sjukare, som Du nämner så måste det till en regeländring innan det är för sent!!
+1
Kommentera

Färjestads BK > Sv: Det tionde guldet
Svanru:
Här kommer ett par högst personliga åsikter:

Varför inte göra som så att om vakten har plocken, klubban utanför det blå området så ska det dömas mål!
Om en spelare är inne i eller passerar genom det blå området så ska det blåsas av!
Kontakt (ej tacklingar) får med andra ord ske utanför det blå fredande området!
Som det är nu så byggs det blå området ut ett par decimeter i och med att vakten kan hålla plocken utanför och kommer någon vakt på att hålla klubban i knoppen så blir det fredande området en till en och en halv meter större!

Däremot en påkörning av vakt ska automatiskt rendera ett 2+2 minuters straff!!
Vill poängtera att jag är före detta vakt!!
:
Bort med kvittningar, som igår hade DIF en avvaktande utvisning på sig och det blev tjafs efter avblåsning! Då blev det 5 mot 4!! Det ska istället bli 4 mot 3, tror personligen att det skulle bli mindre tjafs efter avblåsningar då!!
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro:
Fredagshumor:

Vad det för likhet mellan Skellefteå AIK och en pizza?
-båda är klar efter en kvart... :)
+7
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Man kan lugnt lägga till AIK i samma kategori som Pantern, dom är ute och värvar, utan pengar och utan att ha säkrat upp elitlicensen!
Samma styrelse är anklagad i domstol för grovt ekobrott!

Visserligen AIKs bandy sektion, men samma styrelse!!
Man undrar hur den klubben egentligen sköts??
+1
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Semi
Mike.F:
Det kan jag kanske hålla med dig om till viss del, skillnaden är främst att kunnandet kring själva spelet är bra mycket högre inne på Luleåboken om man istället ser till det så kallade "hockeyoraklet" som gästar er på inlägget under som kör med sina "BEEEP" inlägg! Lägg därtill att om någon så mycket ifrågasätter SKAIK eller de tvås gäng därinne så raderas inlägget så fort Fröken med suddgummit vaknar till!!

Diskuterar man sakligt där inne på Luleåboken så får man sakliga svar tillbaka, det går bara inte att göra i den andra boken! Jag har prövat på det nämligen!!

Önskar er ett fortsatt trevligt slutspel och för övrigt är det trevligt att se Petersson har behållit sig goda form..
+3
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
hanzon:
Det är bara ett skämt mellan MoDos ordf. och Lövens dito, det lär aldrig komma nån räkning! Däremot en "skämthämnd" finns det risk för.. ;)
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2019
Steken84:
Det finns ett SHL lag som gjort detta med en spelare som nyss skrivit på strax innan säsongsstart!! Det går helt i linje med deras så kallade värdegrund att endast ta in spelare från deras närområde och kranskommuner!!
+1
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:
Ja! Haha.. Vi får skicka en räkning på 50000:- som MIF gjorde när samma firma gjorde ett jobb nere i Malmö och satte upp en MoDo logga! ;D
+1
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Ska inte bemöta det Du skriver för snart blir man tillsagt att sluta med det!
Det är som en god vän till mig och SKAIK supporter sa:
"Det är tråkigt att två stycken ska få styra Skellefteå sidan inne på HS!"
+6
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Duncan:
Nja värst vet jag inte om han är och jag har då inga problem med honom, sedan svarar han upp mot i det mesta av fallen Yoda, Att det sen spårar ur är en annan sak! Han skriver mer konstruktivt, vilket man inte kan säga att Yoda gör fast jag vet att han kan det.. Vad och vem som gör rätt eller fel vete fan, men jag tycker att de två inne på Skaik boken skulle mer koncentrera sig mer på sitt eget lag än det rena personangreppen de sysslar med mot en enskild vilket enligt HS regler är förbjudet..
+3
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Ditt skrivande faller in under facket personangrepp på enskild, vilket har renderat andra skribenter här inne på HS en livstids avstängning, tex inne på Brynäsboken!

Menar härmed inte att Du är ensam att göra detta, men Du ligger i topp i den ligan!
Du visar bara vilken värdegrund som Du personligen besitter!
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02:
Håller helt med dig och att bara få för sig att byta ut vakten efter 3 insläppta mål som föregås av strul i försvaret måste anses som det bästiska sättet att knäcka en vakt i slutspelet!! Måtte nu inte Haugeland falla för deras locktoner och skriva på för dem, då måste han för sin fortsatta karriärs skull göra som deras före detta vakter gjort, gå på rehab ett eller ett par år för att återfå sin styrka som till exempel Svensson i FBK tydligen gjort!

Enda sättet att bemöta Yodas personangrepp är att skriva på ett forum där Fröken Barbro inte kan komma åt!!
+3
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Barbro är Drottningen av redigering menar Du väl..
Inga personangrepp säger Du inte finns på er sida??
Vad kallar man din häxjakt på Kovacs då??

Barbro: Btw så ser det sjukt konstigt ut när Du bara tar bort halva inläggen och låter Yodas svar på nått som inte finns stå kvar!!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Inte ofta man får chansen att rätta dig Sven!!
Det heter schtooolar i den där schtaaan... :-)
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Såg mest på MIF-FHC matchen, efter halva andra så hade MIF klarat sig från 3 boxplay efter att ha slitit klubban från FHC spelare...
Men domaren tog direkt en utvisning om en spelare la sin klubba mot den andres klubba.. Inte lätt att spela med en så kopiös ojämn nivå på bedömningarna kan man tycka!!
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Slutspelsserien
Nucky:
Vad vinner MoDo på att VIK skulle ha gått vidare?
Leksand kvar där de hör hemma och bra inkomster på nästa säsongs matcher mot dem! Skämt och sido, nog hade det vart trevligt att sätta käppar i hjulet för LIF om inte annat spelat dem kvar i HA..

Jo det ser onekligen bra ut för er, det gäller bara att få ha kvar den unga stommen.
Det finns ett lag lite längre norrut som har en förmåga att dammsuga närområdet på talanger!
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf:
Önskar er lycka till ikväll och hoppas att ni bärgar DamGuldet upp till Norrland.
Att först ta DamGuldet och sedan ta HerrGuldet vore fan i mig en bragd och en fröjd att läsa hur "vissa" går bananas då!
"Go For It" gör oss i Västerbotten glada..
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Slutspelsserien
Rytter:
Jag talade generellt om ALLA lag inklusive Löven om Du nu inte förstod det!! Är själv grymt besviken på vad mitt lag presterade denna säsong! Vill poängtera att jag ser inte MoDo som någon storebror, gjorde inte ens detta då ni spelade i SHL då jag mer hade hjärtat hos er när ni spelade! Men det var då det!

Såg Du Matchen mellan KHK-VIK?
Tror inte det, KHK försökte nog, hämtade in ett 2-0 underläge men VIK var och är bättre helt enkelt. Sen att det tillslut rann iväg är en annan sak men nog försökte dom alltid!
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Slutspelsserien
Nucky:
En fråga:
Menar Du att spelarna inte har ett ansvar mot sin arbetsgivare, sponsorer, supportrar som alla är med och betalar deras lön?
Sen var detta ett ypperligt tillfälle att ge lite tillbaka mot det lag som spelade ut MoDo ur SHL!

Att bara lägga sig ner för att det inte betyder nått är kanske en förklaring varför det ser ut som det gör, inte bara på hockeyplan.
Nu är detta INTE nåt emot MoDo som sådant, det gäller många lag..

Man önskar att fler spelade för klubbmärket och inte bara för lönen!
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ena huvuddomaren i denna match har ofta dömt AIK matcher i år är från Solna!! Undrar hur det skulle ha låtit om Luleå hade haft en "egen" domare som dömde!! Fungerar bra i den stora huvudstaden tydligen!!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Andersson: Kanske det men visst är det lite märkligt att Solna AIK ofta har en domare från Solna! Man kan bara undra hur det skulle ha låtit om ni eller tex Luleå skulle ha en domare från er stad.. Vilken snackis det skulle ha blivit!!
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Andersson: Blir det OIK ni möter slipper ni i alla fall möta domaren också, AIK är på fallrepet rent ekonomiskt och lär få problem att klara elitlicensen om dom inte går upp!!
Kommentera

·