Jaca

855 inlägg · 173 besökare

Historik

·
IF Björklöven > Sv: Björn Hellqvist överger Modo till förmån för Lyxfällan ?!?
Simon Karlsson:
Vem Du än nu är? Lägg ner detta!.. Vad är meningen att ens rota i det?
Har vart med ett tag här och sett att ditt namn har figurerat en hel del på olika sidor..
Detta rör MoDo och inte Löven, om Du nu vill diskutera detta ämne ta upp det på deras sida och inte på Lövens sida!..
Var vänlig och respektera det!.....
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Säsongen 2019-20
Mike.F: Det gick förbundet ut med att det är, medan "vissa" sportchefer (OIKs) sa att det avgör varje förening!! Men visst lite märkligt är det då både Sexpressen och Aftonpravdan skriver att det är värvningsstopp p.g.a. många klubbar har dålig ekonomi, däribland OIK m.fl. och i nästa stycke skriver det om vilket lag som har hittills värvat bäst!.. Finns en DIF supporter här inne på HA som påstår att (alla kontrakt som är skrivna år skrivna innan värvningsstoppet).
Låt mig tvivla!!

Håller med dig att det inte går tvinga någon kvar men att värva en spelare som innehar kontrakt SKA kosta mycket mer än vad det gör idag!
Idag är ett kontrakt inte mycket värt och ett lag som har alla spelare på kontrakt kan missta spelare lite hur som helst utan att få rimlig ersättning!

Så som systemet är nu så finns risken att det blir färre och färre lag och hur skoj är det som tex Dam1 Norra som innehåller fyra (4) lag som måste mötas hur många gånger som helst per år, inge vidare eller hur?

Jag hoppas att vi, MoDo och TIK blir lika starka som ifjol även om jag måste erkänna att jag tvivlar att hela trion blir lika starka, dessutom hoppas jag att AIK tokfloppar i HA, de kommer aldrig att då kunna räddas undan en konkurs ens av förbundet!! Men även att OIK spelas ner i HA och blir ett lik liknande KHK är nu!!

Ska vi få en stark hockey här i landet så måste denna korrupta stil som SHL kör med upphöra här och nu!! De gräver sin egen grav och skulle stängas utan att någon ens hinner blinka om AIK tar sig upp det är då ganska säkert som en råtta har en röv!!
Kommer säkert nått förslag i år från SHL som jag inte tror att ni Frölunda supportrar gillar! Skulle inte förvåna mig i alla fall!.....
+1
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Säsongen 2019-20
Mike.F:
Men det är lugnt, bara att handla även om det är infört köp stopp!..
Måste erkänna att som de flesta SHL lagen beter sig när ett förbud har inträtt så ska ni inte gnälla om det kommer lag från NHL/ KHL / Alpregionerna och hämtar era bästa spelare! Det är en helt annan sak OM det inte vore infört ett köpstopp för ALLA lag i SHL! Men ingen verkar ens bry sig om vad som är bestämt!! Kom nu inte att påstå som en viss MrMadhawk påstår, förbudet gäller alla men varje förening avgör om det gäller deras förening!.. Det förklarar en hel del hur SHL sköts och nu blir det mer intressant då SHL ska styras av en inbiten ur Djurgårdare! Grattis till er alla i SHL! Ni har liksom vunnit veckans brödrost utan elsladd!! ;)
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2020-2021
sargad:
Tror som Du att AIK räknar med pengar av permittering och att stat men även förbundet skjuter in pengar, men att det knappast finns dom som är mobiliserade AIK anhängare som har gått in.. Med tanke på att även AIK sparkboll har det halvkämpigt och att just sparkboll är no1 i den där föreningen!

Vill sedan bemöta en annan skribent här, att jämföra Lövens satsning med OIKs helt otroliga köpkåthet som till och med gör klubben från scchhtan som inte finns avundsjuka är lite snett!
Finns liksom en annan hockeykultur och stöd i Umeå, bara ta publiksnittet från det gångna året.. Luktar lite Pantern över deras satsning och kommer väll att sluta med att dom galopperar som Pantern gjorde med borttappade kvitton och obetalda korvburkar som går till fogden!!

Lite märkligt är det att när förbundet har infört ett värvningsstopp så skiter samtliga SHL lag i detta och bara kör på!!
Personligen kommer jag att skratta om någon av dessa lag ens kommer att andas om att de har det dåligt ställt!! En stor jävla skandal är det och det borde ALLA SHLs supportrar inse hur korrupta detta SHL är!

Vill bara säga att när våra lag Löven/TIK möts gillar jag er inte, men off ice och så som vi Norrlands har blivit behandlade denna säsong så står jag i alla fall eniga med både er i TIK och MoDo
+19
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2020-2021
mikenomad:
Ja lite märkligt!! AIK som enligt deras uppgifter är helt tom på pengar, men tydligen kittlar det för honom att spela inför tomma läktare!!
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo:
Tror Du ens på det där själv???
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
ante08:
Tror Du på det där själv ens?.
Jo att kontrakten är daterat före värvningsstoppet stämmer nog, men de är knappast skrivna då!..
Det där med värvningsstopp är en jävla bluff!..
Man kan alltid hoppas att det biter SHL i arslet till slut..
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: Var inte ute efter att läxa upp nån ;) Blir bara så sjukt less på alla konspirations teorier.. Nu ska vi se till att alla Norrlands ska bli lika dominerande som denna säsong.. Och att inget söder lag räddas kvar i HA som det hände nu!!
En annan sak som jag personligen önskar är att "vissa" spelare inte lockas av "vissa" lag som värvar friskt fast att det är värvningsstopp!.. Men det är väll som vanligt de säger en sak och gör en annan..
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle:
Inte till 100%!! Löven och MoDo i en allsvensk final. TIK i PO2 med andra lag för att göra upp med förloraren av HAs final! Alltså är TIK lägre rankad än Löven och MoDo!
Ganska klart och det tror jag de flesta inser även om jag kan förstå att det svider i ett TIK hjärta..

Tycker personligen att nu när Bandyn, Handbollen mfl spelade vidare så såg väll SHL sin chans att för detta år i vart fall stänga ligan.. Hade vart helt klart bättre att åtminstone göra klart finalen, vinnaren upp och den sist placerade laget i detta fall OIK ner till HA..

När dessutom SHL inför stopp på värvningar men "vissa" lag fortsätter ändå att värva spelare så är pajas stämpeln på SHL ett faktum!!!
+7
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson:
Det är lite märkligt att det är infört stopp på kontraktsskrivningar men ändå presenteras det spelare till höger och vänster!.. Blivit lite pajas varning i svensk ishockey i mitt tycke!..
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Tambellini
ante08:
Du har säkert rätt i det Du påstår men det kan få ett rättsligt efterspel för ett muntligt avtal är i det närmaste samma sak! Om det kommer fram vill säga!
Tror att det bästa vore att ligga lite lågt nu i värvningarna..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Tambellini
jonsson: Det är värvningsstopp i SHL nu, SKAIK hann precis presentera Johnson innan det trädde i kraft!
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Löven 3 poäng, Luleå 3poäng och ..... 0 poäng..
En synnerligen bra dag, fan va det satt gött!..
Skål på er och ha nu en trevlig kväll..
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
Jensen_12:
Lövenbacken har väll ingen skyldighet att flytta sig heller.. Eller??
Sen får han ta sig in dit så länge han inte nuddar vakten och samtidigt är inne med skridskon..

Medan nu när denna situation troligen kommer att ältas om och om igen med olika teorier om huruvida Lövens fans har gått på universitetet eller inte m.m tills den 22:a då en ny match tar vid så vi ska inte glömma att denna bedömning var samtliga lag överens om innan säsongen drog igång..

Sen att det blev liiite fel, ja det kan vi inte göra nått åt nu, men hoppas att regeln kommer att ändras till nästa säsong..
Frågan är väll mer om CMores Peter Rönnqvist expert tillåter en regeländring eller inte!!...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
J F K: Håller med om att bedömningen av offside och störande av målvakt vart synnerligen ojämn i år!!

Ja blev Crandall avstängd i tre matcher för en korrekt men sen tackling så lär detta tyvärr också leda till en avstängning tyvärr!!.. Samma straff fick en spelare i den senaste BIK matchen, men han hoppade in sin tackling med armbågen mot huvudet!! Lite märkligt att de händelserna bedöms som lika allvarliga??..

Vad jag personligen tycker det största problemet som TIK har att det är endast en spelare som har gjort mål de senaste, vad händer om han går sönder??
Låst ämne

Timrå IK > Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
Spock:
Du kan inte ha mer fel, Dom gick inte i konkurs!!
Löven fick ingen elitlicens vilket inte är detsamma som att gå i konkurs..
Samma sak hände Solna AIK ett gäng år tidigare, detsamma gällde Leksand med de lyckades med viss hjälp av kommunen att gnöla sig undan en nerflyttning!!
En konkurs hade inneburit att de inte bara för att ta ett exempel att de inte kunnat heta Björklöven IF som de fortfarande heter.. Bara det, så fortsätt att kasta gliringar men se då till att dom åtminstone stämmer... ;D
Låst ämne

Timrå IK > Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
Rytter: Skulle inte förvåna om det blir 3 matcher, jag menar det beror på hur tombolan rullar hos disciplinnämnden!!
Jag menar att visst är det lite märkligt att en ren huvudtackling med armbågen som träffar i BIK matchen blir 3matcher och en sen tackling renderar samma straff.. Tycker att dom ska slå ihop disciplinnämnden med lotterinämnden!!

Sen huruvida han spelade över tror jag inte att vi ska diskutera, för har Du åkt själv på en sådan tackling så skulle Du veta hur det känns..

Sedan var det faktiskt SSK som anmälde den sena tacklingen av Crandall och inte domaren, ja det är bara och vänta och se.. Personligen tycker jag att bentacklingen INTE ska rendera någon avstängning på TIK spelaren..
+2
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Modo - Aik 2020-01-15
ivandrago:
Ok, har den lymmeln gått och blivit frälst?... ;D
Grattis förresten till tre nya poäng ikväll..
Rätta mig om jag har fel, men visst är Tingsryd mfl rätt så svårspelade så som de spelar?
Det ser bra ut för Norrlands hockeyn i både SHL och HA nu..
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
Gurkan:
Håller med dig, nu lugnar Du ner dig JoseG!!! Kan Du inte uppföra dig så skriv inget i denna bok!!!
+3
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Modo - Aik 2020-01-15
ivandrago:
Kanske inte, men nu är det så att det fokuset flyttat norrut där de bygger ett sånt hus, så Du får ta upp det med en person som "tjatar" om sånt i annan bok om vad han tycker om det bygget.... ;D
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo - Aik 2020-01-15
mrpm:
Hur många andra sporter/elitlag har MoDo att konkurrera med då??
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ja om det nu var menat att göra det, man ser att tjecken puttar honom samtidigt som domaren försöker dra honom bakåt..
Sen att han inte direkt bromsar sparken är en annan sak, skulle bli mycket förvånad om han blir avstängd..
Lika förvånad som om han spelar i NHL nästa år.. En känsla är att han blir kvar i Schtaan, som en side kick till den andre fast vuxne Wingerli...
Men skulle det nu vara så att han gjorde det där med flit så ska han stängas av på livstid!!
Sånt där gör dom bara i den där sporten som dom springer runt i trikåer!!..
Tycker ändå att domaren stod upp bra för faen vad de tjeckiska spelarna spelade fult..

Angående Farely så har jag en känsla av att han nog åker hem även om det kittlar lite att åter få se honom spela med Hutch igen.. :D
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Önskar dig och alla andra i er bok en riktigt God Jul.

Sänder med en rolig intervju med våran Peter Sundström...
+5
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Håller med dig om att det finns en liten oro att de gör en så kallad AIK men det finns en viss skillnad mellan dessa två HA lag!!
En är att vi har PK vid rodret och han är aktiv redan nu med att knyta upp spelare..
En annan viktig sak är att våra spetsspelare som laget kryddats med kom in i ett tidigt skede vilket inte var fallet i AIK som tog i dem sent på säsongen..
Så med andra ord så har vårt spelsystemet satt sig i truppen redan..

Vi har dessutom en förste vakt som är grymt bra, sen måste man även hylla Pettersson, vår andre vakt som inte är långt efter..
Man ser att laget litar även på honom och därför känns det tryckt oavsett vem av dem som står..

Man kan inte annat än vara stolt av vårt publiksnitt, kring 4000 oavsett speldag.. Var lite låg siffra mot TIK borta, trodde på mer publik en fredagskväll..

Man hörde på Jacob Andersson att han längtade tillbaka när han satt på läktaren och tittade på när vi slog BIK borta..
Ska bli intressant om den talangen också ska slarvas bort av laget som har sin ishall i staden som egentligen inte finns..

Nu håller man tummarna för att Luleå ska gå långt i CHL, tur att det finns i huvudsak riktiga hockey föreningar i Norrland som ligger i topp numera..

Slutligen en liten sak, Vad har SKAIK, Vännäs HC och riktiga AIK gemensamt?
De ligger inte i topp i den serie de spelar i och samtliga spelar i gul/svart!..
Bara Västerås IK i HA som någorlunda håller stilen!..

Trevlig kväll på er alla..
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Kan tänka mig att dagens kvällstidningslöpsedel svider lite extra i LillPite!!!
Uppladdat:

221x300-001.jpg

+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2019-11-29
Clay:
Ännu inget ben måste jag säga, även om det i nuläget ser bra ut..
Inget lag har lyckats störa Lövens uppspel som TIK gjorde i första perioden, men det tog på TIKs krafter vilket var tur för oss!.. Men som jag tidigare poängterat, alltid sevärda matcher mot TIK och där kan ingen konkurrera med TIK.. Sen måste jag nämna Boys, han är mer nyttig för TIK än vad Dahlen är och faen vad förvånad jag blev då jag hörde hur ung han ändå är och spelat 500 matcher redan!..
Det inger respekt i mina ögon!..
+4
Låst ämne

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ännu en bra vecka med ännu en skön vinst nere i Timrå, Luleå vinner mot ett starkt Örebro och Teg körde tidigare i veckan över "Lillpite" med förkrossande 0-11 i deras hemmaborg.. Man behöver inte nämna vilket lag som i veckan som vanligt föll mot ett starkt Fbk!..
Skål på er alla, nu blir det ännu en McAllan till NHL matchen på SVT2...
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2019-11-29
Vilken match, mycket sevärd och med fart.. Sedan kan jag gott hålla med om att nivån på domarna i HA är under all kritik!.. Det finns gott om stolpskott ibland domar kåren!.. På tal om stolpskott!.. I den kategorin måste man placera den som monterat gummilisten i er arena!.. Både Löven och TIK drabbas av en märklig sargstuds i samma period på var sida om isen!.. Sedan vill jag bara säga att visst gjorde Crandal "vissa" gester efter sitt mål men det var som en payback som en viss Dahlen pysslade med efter sitt mål.. Även om man kan tycka att det är märkligt att han reagerade så efter att Cannata bad lövenbacken att inte skymma honom..
Nog om det, men hur som helst alltid trevliga matcher mot TIK och det tackar man för.
+2
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Trilske:
Självklart är Cannata för bra för att sitta på bänken, jag var lite tveksam när vi värvade vår nuvarande andre vakt ifrån Mora ifjol för att han just är en back up och har ingen rutin av att vara en förste vakt vilket syntes mycket tydligt ifjol!!..
De få matcherna han stått i år, den nivån var han inte i närheten av ifjol..

Samma sak var det med Hanses som också sågs som en bra back up vakt innan han kom till MoDo, han har faktiskt överraskat mig lite eftersom han känns mer stabil.. Om Hanses håller som förste vakt i SHL ska man låta vara osagt men skulle inte förvåna mig i fall han gör det!..
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Rytter:
Det var inte meningen, men det är en roll som jag tror passar honom bättre än den hade förra säsongen bara..

Ni har ert sätt att matcha laget och vakterna, vi har vårt sätt och utan att gå in på spelarna så tycker jag att det gått rätt bra för oss båda så här långt och hoppas att det ska hålla i sig denna Norrländska dominans i år, sedan får vi se hur långt det räcker..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Rytter:
Vår andrevakt har stått matcher och gjort det bra, men har tyvärr vart borta ett par matcher nu på slutet pga. sjukdom.. Han har gått in och vunnit matcher, till och med nollat motståndare.. Man ska heller inte glömma, vilket man tydligt såg förra säsongen att han är en utomordentligt bra back up vakt som han visade då han spelade i Mora..

Sedan är det mycket beroende från vakt till vakt, vissa vill och ska stå mycket, vissa vill alternera nästan varannan match, men håller med om att det är bra om båda är i gång..
Däremot kan jag hålla med om att vi är beroende av Cannata, men inte lika mycket som TIK är beroende av sin förste vakt.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
J F K:
Helt klart, men det syns tydligt att MoDo är ett helt annat lag med Hanses i mål.. Och tyvärr blir inte Lundins svacka kortare om han får stå tillbaka så många matcher som han nu ändå gjort..
Är han inte tillbaka inom 1-2 matcher är det nog nått annat som spökar är man rädd!..
Han kanske skulle få stå i nån J20 match kanske, liksom matchas igång igen?
För han betyder mycket för hur MoDos försvar, det syns tydligt..
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Nu håller man tummarna för att Luleå ger Örebro på käften och tar alla 3poängen, skulle va sjukt skönt att kamma ner deras tuppkam även om det måste erkännas att det har gjort det bra..
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
J F K:
Du har som alltid rätt!.. (ironi) ;)
Vi rätt så genomkassa egentligen och lever bara på Cannata.. (än mer ironi) ;)

Men kan Du då som kan allt förklara varför Hanses får komma in från sjukdom/skada och ta förstaspaden av Lundin som gjort det så sjukt bra?
Då sanningen är att Lundin inte är långt efter Cannata i alla stats...
Det är inte är nån här inne som tycker att det är lite märkligt!?..
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
kulltorp:
Kan då inte se att han sprider dåliga vibbar i TIK, tror personligen att det läggs för mycket focus på honom.. Han är sjukt bra, men motståndarna lär sig att eliminera honom så han måste försöka hela tiden ligga ett eller ett par steg före...

Det är som en inne i MoDo boken antyder:
"Löven är sååå sjukt kassa, det är bara tack vare Cannata de ligger i topp!..
Visst beror det mycket på honom!.."
Man vinner inte matcher bara med honom i målet..

Vi lyckades tex grusa BIKs PP rätt bra igår och stå upp mot deras genomspel som de alltid praktiserar, om jag inte tar helt fel så släppte vi bara ett (1) skott på mål i tredje..

Nu ser jag framemot ett bra och spännande match på fredag..
+6
Låst ämne

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Så där ja.. Vi spöade Dynamitarderna med 5-2. Riktigt imponerande att efter att ha satt sig i skiten med en massa onödiga utvisningar i andra endast tillät dem att få ett skott på mål i tredje!

Måste även framhålla Teg som i kväll spöade Piteå Södras andra lag Skellefteå Lejon 11-0..

Nu blir det en väntan på en förmodad spännande match mot TIK på fredag..
Skönt att vi får då i alla fall möta ett spelande lag efter att vi mött gris Krisandstad och BIK borta och tagit 6p..
+1
Kommentera


Brynäs IF > Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2019-11-16
Forsberg 1978:
Tackar för underhållningen och skönt att se att ni tar 3p mot Piteå Södra denna kväll..
+9
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ja vad säger man:

Luleå - Oskarshamn 3 - 0
Löven - AIK (riktiga) 8 - 1
Brynäs - Piteå Södra 6 - 4

Denna kväll firar man tillsammans med att hälla upp en McAllan..
Tackar för den goda underhållningen.. :D
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

SHL-lagens publiksnitt på hemmaplan hösten 2019 jämfört med lika många matcher för ett år sedan (ökning/minskning i snitt)

1 Frölunda, 8 matcher. Snitt: 10 258. Totalt: 82 068 (+402).
2 Färjestad, 9 matcher. Snitt: 6 986. Totalt: 62 871 (+250).
3 HV71, 7 matcher. Snitt: 6 496. Totalt: 45 471 (+192).
4 Leksand, 8 matcher. Snitt: 6 244. Totalt: 49 948 (+1 581).
5 Malmö, 8 matcher. Snitt: 6 139. Totalt: 49 112 (-170).
6 Brynäs, 8 matcher. Snitt: 6 120. Totalt: 48 958 (+1 281).
7 Djurgården, 9 matcher. Snitt: 6 003. Totalt: 54 031 (-1 093).
8 Linköping, 7 matcher. Snitt: 5 994. Totalt: 41 956 (+558).
9 Luleå, 8 matcher. Snitt: 5 323. Totalt: 42 584 (+56).
10 Örebro, 9 matcher. Snitt: 5 241. Totalt: 47 172 (+124).
11 Rögle, 8 matcher. Snitt: 4 716. Totalt: 37 724 (+543).
12 Växjö, 9 matcher. Snitt: 4 603. Totalt: 41 427 (+123).
13 Skellefteå, 8 matcher. Snitt: 4 576. Totalt: 36 604 (-65).
14 Oskarshamn, 7 matcher. Snitt: 3 210. Totalt: 22 469 (+740).

Enligt SHL.se / Swehockey.se
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Njae, det var förmodligen 900 ink. funktionärer, media och kioskpersonal på plats, hur som helst en helt sjukt låg publiksiffra..
Man ser då helt tydligt varför endast nytillkomna svenska spelare i SKAIK blir uttagna till Tre Kronor tills att dom kommit in i deras system!..
Kommentatorn Chris (jag älskar att höra min röst) Härenstam var inne lite på "Är det inte dags att Oscar Möller tas ut i Tre Kronor?" men släppte det snabbt då han minns då han sist var i landslaget tillsammans med ButterJocke och de lyckades med konststycket att komma efter Tre Kronor vakten i antal gjorda poäng!!
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k:
Inte för att jag vill starta en form av pajkastning, men vet inte om en TIK supporter ska prata om hybris, visst kan jag hålla med dig om att nu efter ett x antal år med misslyckande säsonger så känns det ganska uppåt lite längre upp i Norr.. ;)

Visst värvas det men i nuläget är vi sjukt tunna bakåt och sedan har ett par spelare inte presterat riktig som man trodde framåt även om det sett bra ut och när det dessutom "knackar" på ett par företag som vill tillstå med lite pengar så utan att det belastar budgeten, lägg därtill att vårt publiksnitt är över 1000 personer mer än tvåan som är TIK så visst faen råder det positiva vindar här!..

Tror mer att signalerna är "Vi leder serien, men vi kan bli bättre" och visst kan det uppfattas som hybris och lite osvenskt där det viktigaste inte är att vinna utan att ha deltagit och gjort det bra, typ..
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
gizzo:
Exakt och lägg till en VD som har koll på dessa företag också!!

Börjar det inte bli dags att vi Lövare skakar igång våran egen bok, diskutera och bemöta varandra ska vi naturligtvis fortsätta med.. Men nu börjar vi bli så många som skriver och är Lövenfans så skulle va skoj att få igång en egen bok.. Eller??
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Nucky:
Helt ense med dig att de lagen har lite gemensamt med dagens trupp, frågan är vem som bestämmer för som jag ser det har BH en hel del pondus och vet vad han vill, vilket jag gillar men vad har Glader för pondus?
Man såg mycket av det när han var i Luleå dam som var som ett självspelande piano..

Men det är bara teorier och tankar från min sida, för tidigt att säga nått om det..

Angående Vesel så har han inte gjort bort sig men visst väntade jag mig mer där, kanske har han en lång startsträcka när det gäller omställningen till stor is men ändå! Han var inte tänkt att gå som 3-4e center men finns det de som presterar bättre så..

Ska bli grymt kul att se vad som händer i TIK nu, sjuk press på Freddan och Nubben verkar det som och inte blev det lättare efter att han som hade lite grå syn på affärer uppdagades!..

Ja det är riktig roligt att det har blivit så :D
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Absolut ingen dålig värvning, men ser man det historiskt så skulle det inte vart otroligt att det kunnat varit så! Menar om man ser till värvningar som MoDo gjort de senaste tio åren av alla de femton olika SC som ni haft så är det snäppet sämre an vad vi gjort, och det vill inte säga lite ;) Du ska veta att är någon glad så är det jag att norrlandslagen går som tåget nu, även om TIK har dippat lite och fan vet om det inte beror på en viss spelare som allt kretsar kring.. Men vad vet jag egentligen, bara en tanke från min sida!.. Gissar att MoDo, Löven och TIK nog kommer att vinna matcher mot varandra mest hela säsongen och att det är ganska lite som avgör match till match.. :D
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
KB65:
Finns väll alltid en "flopprisk" men eftersom vi nu har minus på backsidan och är inte helt enkelt att hitta en toppvärvning den här tiden på året, men PK är känd för att inte ta in vad som helst så får vi väll helt enkelt vänta och se innan vi sågar honom!..
Även om det känns hyfsat bra att han kommer från FBKs organisation eftersom Löven har ett gott samarbete med dem..
Kan bli en överraskning, man vet aldrig!..
Jag hoppas i vart fall på en bra spännande match på lördag!..
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
En bra vecka detta!
Luleå 6p på 2 spelade matcher, Löven 9p på 3 spelade matcher!
Ett visst annat lag 0p på 3 spelade matcher!

Man blir glad... :D
+4
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Brynäs IF - Leksand IF 2019-10- 26
spolaisen:
Vad Wikegård och Lindström skulle ha ylat om det hade vart Rahimi som delat ut den smällen!!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Måste bara få bjuda på denna under avdelningen same, same, not so diffrent!!!
Uppladdat:

173x300-74444259101577685291194851875201327231926272n.jpg

+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
ivandrago:
Självklart har jag det, även om jag står fast vid att jag tycker att då han var allt ifrån ismaskinist till tränare inte var så sympatisk! När han endast blev sportchef så blev han en annan person..
Kommentera

·