Heisenberg

1721 inlägg · 2398 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
Fan, samspelet mellan Lundin och Dahlén vid målet igår gav flashbacks som framkallade rysningar. Lundin vet exakt vart Dahlén är och Dahlén vet exakt vad Lundin har i åtanke. Vettefan, men dessa två tillsammans verkar synka perfekt på ett psykologiskt plan som skapar någon slags av hockey-telepati sinsemellan. Börjar nästan sukta efter att få se de två ihop i premiären.

Individuell skicklighet och namn på ryggen i all ära. Men jag tror att det är underskattat hur mycket ett kompletterande tänk faktiskt betyder på isen.
+7
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Ja, jag hoppas att det planeras ett replica-utbud av dessa i den egna shopen också 😁
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Är det någon här inne som vet om tröjorna som används på träning går att köpa någonstans? Finns inte i webshopen vad jag kan utgöra. Den vita är så sjukt snygg!
Uppladdat:

240x300-fbimg1662117977942.jpg

+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
För övrigt skönt att se ordentliga formationer på försäsongen, redan i den första matchen dessutom. Så här hade det sett ut om Freddan var kvar:

Rautio

Erixon - Boyce
Strömberg - Svensson
Edfeldt - Eronen
7. J.Stenqvist

Blomqvist-Alvarez-Halloran
Walli-Lundin-Hartmann
Pettersson-Andersson-Johansson
Extra: Valfri junior
Utanför: Hanzl, Lander

Alla ska få en chans att visa upp sig va.
+10
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
Tigerhjärta: Jag kan ge dig ett objektivt svar om du kan ge mig ett objektivt svar på hur stor rymden är..
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
Zoogin62: Fan, måste ge mig in i diskussionen och konspirationerna. Den här bilden är också jävligt suspekt. Skulle inte förvåna mig om Dalle sitter där bakom huvudet...
Uppladdat:

450x299-jo.jpg

+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tycker det vore ett roligt initiativ om klubben inkluderade besökarna mer och gör ispremiären till ett bredare helhetsevenemang där man gör folk på plats mer delaktiga. Exempelvis att man erbjuder barn och ungdomar möjligheten att lägga varsin straff på A-lagsmålvakterna, eller har några tävlingsmoment på isen där folk från läktaren till exempel kan vinna ett årskort.

Jag har dock aldrig varit på någon ispremiär och inte är helt insatt så det kanske finns något liknande redan, men vad jag sett på webbsändningarna är det i mitt tycke inte superintressant att titta på där i alla fall.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Favoriten för mig är Rögles introlåt med "Kickstart my heart" av Mötley Crüe, om man ska se till lag som inte kör med egen publiksång och liknande.
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Synct: Då förstår jag! Missade att det var en prao som ställde frågorna. Då sänktes genast min kravbild som utgick från tron att det var en anställd journalist som skrivit artikeln. Lägger mig platt och erkänner misstaget, förstår responsen.
+8
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Vet inte om något nämnts om detta men börjar undra varför man har betalat för premium på ST, något av det mest värdelösa jag läst och frågorna skulle kunna vara ställda av valfri elev i lågstadiet...

https://www.st.nu/202...-bli-polis
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Gorkyman: Tycker Kapanen kan göra sin plikt och övertala landsmannen Markus Granlund att Timrå är det bästa alternativet i Europa för finländska spelare.

Inte för att ställa för höga krav på den nya sportchefen eller så..
+8
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
Känner att det är dags för första inlägget sedan vi vann i lördags. Behövdes fem dagar för mig att landa någorlunda i vad fan vi lyckats med egentligen och nu känner jag mig tillräckligt återhämtad för att sätta mig ned och hylla prestationen som laget stod för under kvalspelet.

Först av allt vill jag nämna att detta är den största mentala prövningen jag genomgått hockeymässigt när det kommer till Timrå IK - någonsin. Jag fattar inte ens hur jag lyckades ta mig till Hovet och genomlida två matcher, för det är att utsätta sig själv för psykisk och fysisk påfrestning som tar tid att återhämta sig ifrån, upplever jag i alla fall personligen. I efterhand ångrar man det dock såklart inte, men det tär på en kan jag säga.

Måste nog boka tandläkartid för att införskaffa mig en bettskena snarast, för käken var konstant sammanbiten under hela kvalspelet och huvudvärken släpper fan i mig inte. Jag tror dessutom vakterna i arenan hade span på mig för att jag satt och kallsvettades och rörde och vred på mig som någon med mer tjack än blod i kroppen, när det egentligen var stressnivåer av guds nåde och panikångest som framkallade skiten.

Sedan kvalet har det varit hockeyavtändning när den är som bäst. Borde finnas rehabiliteringsanläggningar för supportrar som genomgått ett kvalspel av den här formen.

Helt sjukt hur påverkad man blir. Trots 3-0 i matcher och ledning med 3-0 i lördags var jag så extremt nervös ända tills det var 20 sekunder kvar av matchen - DÅ kunde jag slappna av för första gången den här säsongen. Som ett brev på posten slog såklart dock overklighetskänslorna till, händer det här verkligen? Det kändes som en jävla dröm och jag kan till viss del fortfarande inte riktigt greppa det.

-För bra för att vara sant, sade skeptikern inom mig vid slutsignalen.

-Käften ditt jävla hjärnspöke, dra åt helvete, svarade jag och började storböla. Inte av glädje - utan av lättnad.

Lättnaden övergick därefter i ett stort jävla leende, armarna åkte upp i luften med nävarna knutna och gåshuden reste kroppsbehåringen till sådana nivåer att jag såg ut att kunna ha tillräckligt mycket el i kroppen för att ställa mig vid E18 och agera mänsklig laddstolpe för elbilar. Om någon i sin tur skulle undra vart man ska köra in sladden för att ladda via mig hade jag svarat med att säga att det är samma ställe som Timrå IK stoppade upp 4-0 i matcher på Djurgården.

Fan vad man njöt hemma i soffan. Sedan var det dags för Antes snus att träda in i tv-rutan. Bland det bästa jag sett. När fokus sedan skiftades över till Ante blev det dock enorm känslosamt - tårarna kom tillbaka och rann lika mycket som snuset under Antes läpp. Vilken jävla hjälte han är alltså. Behöver inte säga mer.

Och LAGET - herregud. Vilken jävla styrka att kunna resa sig på detta vis, med Ante i spetsen. Inför match 1 på Hovet sade jag till min kompis att det som M Ö J L I G E N kan tala för oss i denna matchserie, det är att vi har en sak som Djurgården inte har, vilket är erfarenhet av kvalspel i form av viktiga matcher de senaste åren och att vi slår ur underläge. Jag fattar dock fortfarande inte hur eller vad som gjorde att vi kunde prestera på den här sjuka nivån i dessa matcher. Laget och ledarna förtjänar allt beröm för denna prestation. Helt otroligt starkt.

Måste även berömma klacken, vilka underbara jävla människor. Ni lyfter fan stämningen till nya höjder och är en starkt bidragande orsak till att vi spelar SHL även nästkommande år, toppklass rakt igenom!

Avslutningsvis har jag, precis som många andra här inne, kritiserat mycket denna säsong och man kan fortfarande än idag anse kritiken som förståelig där mycket var väldigt frustrerande och jobbigt under grundserien. Det är inte alltid lätt att vara Timråsupporter, men när det kommer till kritan och man kan summera säsongen i efterhand är likväl lyckan och framtidsutsikterna bättre än på väldigt, väldigt länge. Det är det enda som betyder något när det kommer kring och hur det såg ut på vägen dit hör till historien nu när vi blickar framåt.

Man ska inte heller glömma att det är de krångligaste vägarna som leder till de vackraste destinationerna och med Lander & CO i spetsen har vi vad som krävs för att leda oss på vägen dit - nu jävlar kör vi.
+46
Kommentera

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Var på plats igår där jag noterade hur spänt det var på läktaren bland Djurgårdens hemmapublik, vilket uppenbarades främst efter att vi gjort 2-1 målet som resulterade i en tystnad sällan skådad på Hovet. Hela ståplats stod därefter med armarna i kors och såg fundersamma ut matchen igenom, där sången och ramsorna lös med sin ljuvliga frånvaro till en följd av en uppenbarad nervositet som spred sig ända ned till spelarna.

Timråpubliken i sin tur höll igång konstant från första nedsläpp till slutsignalen och ska ha en stor jävla eloge för det. Det är en stor skillnad på hur våra fans agerar vid underlägen kontra Djurgårdens.

Vad jag vill komma fram till är att nervositeten och ångesten är extremt mycket mer påtaglig kring Djurgården och bland fansen.

Men man tackar och tar emot - fan vad man njöt av att se 6000 hemmafans framstå som paralyserade exemplar av hur ångest avspeglar sig i sina bästa former i mänskligt beteende.

Man skulle kunna använda hemmapubliken som praktisk metod i sociologiska fallstudier:

Frågeställning: Hur yttrar det sig när 6000 människor drabbas av kollektiv ångest?

Resultat: Kollektiv handlingsförlamning i form av total tystnad och avsaknad av agerande.

Diskussion: Efter 2-1 underläge i matchen inföll sig en påtaglig ångest bland hemmapubliken, vilket medförde en panikartad spridning ända ned till Djurgårdens spel på isen som framstod allt sämre och sämre.

Slutsats: Djurgården är i obalans, både bland fans och laget. Pressen är uppenbart ohanterlig. Kollektiv ångest yttrar sig inom hela föreningen som en följd.

Den mentala skillnaden framstår som enorm mellan föreningarna, både på isen och i publiken.

Vi har fan i mig allt att vinna och det är extremt uppenbart när man är på plats. Jag hoppas vi kan utnyttja detta även framöver, samtidigt som jag inte tar något från Timrås prestation utan detta framkallades främst utifrån vår prestation i matchen. Spelar vi såhär bra fortsättningsvis kommer Djurgården aldrig klara av att hantera situationen.

Det är upp till oss att stänga ned Djurgården och publiken på hovet, men det skönaste är att det är så oerhört jävla enkelt att få dem ur balans.
+20
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Huge: "Ni har väl presterat ungefär vad alla, både utomstående och ni själva, rimligtvis har förväntat sig."

Förutom föreningen själva då - med målsättning att nå play-in inför säsongen...

Tycker inte att kritiken från oss fans är obefogad utifrån detta. Men även utifrån upprepade påståenden och lovord från klubben och ledarna angående att de minsann har lärt sig av senaste sejouren i SHL - att nu var föreningen redo att gå upp och man ska inte upprepa samma misstag som senast.

Det gick ju väldigt bra...
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
Angående främst 2-1 målet, sinnessjukt att det fortfarande i omgång 48 ska vara så jävla svårt att spela enkelt i egen zon? Var även ett liknande krosspass som föranledde första målet.

Herregud..
Uppladdat:

369x300-userscopedtempdataorca-image-550246763.jpeg

+12
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2022-03-05
När en bild säger mer än tusen ord.. 😂
Uppladdat:

280x300-dsc09922jpg.jpg

+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-02-17
Haha domarnivån. Helt otroligt.
+5
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-02-17
Vad hände med att ingen skulle vara given i år på grund av vår enorma bredd..
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Känslan när tiden innan transferfönstret stänger är mer spännande än säsongen i sig..
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Enig. Antingen tar man åt sig av kritik eller så tar man till sig av kritik. I mitt tycke gör klubben det förstnämnda, vilket jag baserar på faktorerna du nämner där responsen på kritiken utgår från att: Framstå som offer, skylla ifrån sig och tycka synd om sig själva.
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: In med Jimmy Hamrin som komplement till Nubben 👍
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-01-15
söder över: Kan bjuda på en grundläggande strategi: En sund utgångspunkt i livet är att försöka ägna sig åt sådant man mår bra utav och som tillför en glädje i tillvaron - något som Timrå IK inte bidrar med i nuläget.
+6
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-01-15
Har fullt upp med andra prioriteringar i tillvaron för tillfället som gör att jag missar de flesta matcherna, vilket känns rätt så rogivande just nu om jag ska vara ärlig. Det trodde man inte under sommaren när det man såg fram emot mest var att säsongen skulle dra igång.

Jag kommer alltid heja på hockeylaget Timrå IK och jag vill se laget spela men organisationen runt omkring är så dåligt skött att man börjar överväga nackdelarna mot fördelarna med att lägga ned tid på skiten.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
jå1: Hoppas lagläkare tar rätt beslut denna gång då, så det inte blir som med Didrik..
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 2021-11-30
sc47: Jag tror PW kan få en liknande effekt som Per Svensson, som uppenbarligen passar mer in i SHL spelet.

Men det faktum att han inte spelat på länge gör att jag säger nej till PW i nuläget.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Personligen tycker jag "Timrå Hej" är en riktig jävla skitlåt. Att den ens gick hem på 70-talet är helt otroligt. Under 30-40 talet hade den möjligtvis varit befogad. Jag förstår dock det nostalgiska perspektivet, men om den mot förmodan ska spelas bör det vara under något jubileum eller liknande.

Psalmen som spelas nu är dock inte mycket bättre den heller även om jag förstår tanken bakom. Otroligt dålig låt generellt på ett sportevenemang.

Publiken kunna sjunga med i introt, eller vara en del av det. I den aspekten är Razorheads TIK Power den mest överlägsna och även den låt jag tycker man ska återgå till om man inte producerar något bättre än kyrkskiten som spelas nu.

Hammarbys "Just idag är jag stark" tycker jag är ett praktexempel på något att sträva efter.
+11
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Vilken kväll igår. Kul för Giffarna också, måste varit fest i hela staden igår efter (och under) dessa matcher. Gällande Timrå IK skulle jag vilja veta vad de sysslat med under uppehållet, men det känns som det varit teambuilding med inspiration från Navy Seals eller något. Jäklar vilken skillnad på sammanhållningen i gruppen! Man stod upp för varandra, kämpade, slogs, snackade skit och skrattade tillsammans i båset.

Uppoffringen man visat upp efter uppehållet ser nästan ut som att man är beredd att dö för sina medspelare. När man för bara fyra matcher sedan nästan kunde tro att de ville ha ihjäl varandra av frustration där ute. Minns specifikt när Hanzl slog klubban stenhårt i isen när en passning från Alvarez inte satt direkt på bladet, det sände oerhört oroväckande signaler. Idag känns det som Hanzl bara hade skrattat åt något liknande tillsammans med Alvarez:

"no big deal, shit happens, nu går vi ut och målar nästa byte istället. Missar du nästa passning också får du bjuda på en bärs efter matchen, deal?"

Harmoni.

Jag fattar ingenting mer än att något extraordinärt har skett i gruppen. Det påminner om när man var barn och gick i skolan och upptäckte en ny, oväntad vänskap hos någon man tidigare inte haft något band till, eller nästintill avskytt, men efter att blivit tvungna att samarbeta i någon påtvingad lek som lärarna bestämt är man plötsligt bästa vänner, liksom.

För inte fan har spelarna blivit bättre hockeyspelare under uppehållet, de har blivit bättre vänner.

Vilket syns på isen. När man är beredda att jobba för varandra är man beredd att göra jobbet som krävs för att vara med och tävla. Äntligen har vi förstått att detta är en lagsport.

Jag är DOCK ännu inte beredd att trä på mig dumstruten (strupuslingen enligt autocorrect..) utan jag vill se detta fortgå under resten av säsongen, då ger vi det i alla fall en chans och så länge vi ger detta chansen lovar jag att dumstruten åker på även om vi hamnar i negativt kval. Så länge laget visar att de vill tävla och gör sitt bästa på isen kan man som supporter inte kräva mer och just därför är jag oerhört glad över de senaste matcherna. Inte bara för att vi vunnit, utan för att vi spelar-som-ett-lag för första gången denna säsong. Det finns hopp inför framtiden.

Och vad fan har hänt med Erixon?
+12
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2021-11-18
ALL IN!!
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2021-11-18
Dags att börja förbereda sig mentalt inför att behöva höra Djurgårdens jäkla måljingel igen då.. Inget man har saknat direkt. Efter alla nederlag på Hovet senaste 10 åren har den traumatiserat mig. Hatar den mer än Västerviks måltuta.

Jag tror Djurgården är oerhört taggade ikväll och ser omstarten som en nystart, vilket jag även hoppas vi gör, men där jag tror Djurgården tyvärr kan nyttja det till sin fördel mer än vad vi är kapabla till. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om dom tar sig till slutspel när säsongen summeras. Det känns inte som att vi har samma framtidshopp ingjutet i vårat lag och det tror jag blir fallet idag.

MEN: det finns en chans till poäng om vi lyckas utnyttja att Djurgården förhoppningsvis är en aning övertaggade ikväll. Om vi lyckas inneha ett driv i spelet utan att bli för passiva bör detta kunna utnyttjas. Jag vill inte se ännu en match där vi är så passiva att vi inte orkar anfalla.

Ikväll tror jag därför anfall är bästa försvar. Jag vill inte höra Freddan inför match yttra losermentalitetens mantra om att vi måste vara beredda på en anstormning och hålla tätt första tio, utan jag vill att han säger att vi ska försöka stå för anstormningen och sätta oss i respekt hos motståndet. Visa vinnarmentalitet idag, att anpassa spelet efter motståndet brukar bara bli bajs på Hovet och resultera i 0-3 efter första perioden. Chocka motståndet istället och försök ta tag i taktpinnen och skit fullständigt i att de har hemmaplan, det tror jag skulle få dem i brygga betydligt mer än om vi backar hem och ger dem möjlighet att komma i våg på våg. Jag är oerhört less på att känna att vi är grannen från landet som är på finbesök i Huvudstaden när vi spelar på Hovet.

Detta är bara min åsikt om hur man bör bemöta Djurgården, men jag hoppas få se att laget med Freddan i spetsen har nyttjat uppehållet till sin fördel. Vi har ändå ingenting att förlora längre. Ut och kör för fan och snälla låt mig slippa höra klockan slår på repeat.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Woody: Jaså! Det trodde man inte. Synd, då Jens och Emil tillförde mycket känslor i podden. Alltid lika kul att bland annat höra deras sågningar när de avreagerar sig när hockeyn går åt helvete, då brukar man få sig ett gott skratt i mörkret.

Får väl se om Jimmy fortsätter på något vis, det hoppas jag på. På tal om annat hade jag gärna sett honom i någon slags roll i klubben, ut med Molinder och in med Jimmy!
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Edit: missade att de släppt ett sista avsnitt. Då får man sorgset lyssna på det senare idag.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Woody: Oj, det kom från ingenstans. Trist! Undra vad det beror på, väldigt kortfattat och abrupt. Kanske vi här inne borde börja en hockeysnackpodd istället..😂
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Fan.. Är det inga spelare som ser fördelen med att få visa upp sig i en förmodad topproll och leda ett bottenlag till förmån för en mer anonym roll i ett lag som kan vinna guld? Någonting borde fan Nubben kunna locka med även fast vi är ett jävla bottengäng. Finns det inga vinnarskallar kvar bland dagens spelare som inser uppsidan som finns även i ett sämre lag? Chansen att sticka ut och få ögonen på sig finns även där, men alla ska väl glida räkmacka nu för tiden...
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
På tal om annat: 17/12 klockan 04:30. Lägg på minnet! Dahlén vs Pettersson.
Uppladdat:

418x300-screenshot20211116-1005232.png

+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Någon som vet status på Timråpodden förresten? Fick intrycket efter senaste avsnittet den 18/10 att nästa skulle dyka upp 3-4 matcher senare (kanske hörde fel) men har varit knäpptyst sedan dess. Ett avsnitt var femte match hade varit lagom tycker jag.

Uppskattar podden enormt och är glad för varje avsnitt speciellt då det är gratis, men är drygt att inte ha en aning om när avsnitten släpps. Blir det något nu under uppehållet må tro?
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jag sticker ut hakan lite och tippar att BIK Karlskoga skräller i slutspelet och går upp i SHL till våren. All press ligger på Hv, Björklöven kommer skita ned sig i vanlig ordning och MODO är för dåliga när det kommer till kritan.

Karlskoga om dom toppar formen kommer gå in utan förväntningar men samtidigt ha kvalité nog för att skrälla. Hv71-Karlskoga i kvartsfinal bäst av 5 det vettefan alltså om HV grejar. Fatta tändvätskan att slå ut giganternas gigant. Vi hade störst problem med kvartsfinalen förra året och samma sak lär gälla i år för Hv71, och då har de ännu större press på sig än något annat lag i den hockeyallsvenska historien.

Jag säger därför Karlskoga-Björklöven/Modo i final där BIK går upp i sjunde avgörande. Hv71 ryker i kvarten.
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
DIF får tillbaka William Eklund från Sharks..
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
https://hockeynews.se...les/20991/

Det är lätt att vara efterklok men....
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
"Vi har de vi har och en spelare gör ingen skillnad"

Tre dagar senare: "Äntligen kan Didrik vara tillbaka, precis det vi behöver i det här laget"
+7
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Örebro HK 2021-10-28
Bra period! Nu blir det intressant att se hur vi hanterar övertaget, är väl nästintill första gången vi har det denna säsong på det här viset. Risk för platt fall i andra, eller så öser vi på!
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ja, exempelvis DIF:s sportchef gick ut i media och sade att de ska göra vad som krävs för att vända den negativa trenden, med förändringar i laget som följd. Han var även på plats i Schweiz för att leta spelare när han gjorde uttalandet.

Det är som natt och dag när det kommer till att visa handlingskraft om man jämför med Timrå.
+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Känner negativiteten inom mig växa dag för dag just nu.

Det finns givetvis mycket positivt med klubben också, men i nuläget är det inte det man tänker på i första hand. Jag väljer att se det som passion i denna tuffa tid, i negativ bemärkelse tyvärr.

Men jag önskar att klubben kunde visa lite jävlar anamma och vilja, istället för att ge intrycket av att man bara lägger sig ned och dör. Det är klart som fan det föder en frustration som supporter när man sitter på sidan och bevittnar vad som sker utan något som helst klargörande från föreningen vad som försiggår, mer än att vi ska acceptera läget och hoppas på det bästa.

Släpp offerkoftan för fan! Antingen tar man till sig av kritik eller så tar man åt sig av kritik. Det känns som klubben gör det sistnämnda. Vart är handlingskraften?

Vi supportrar är klubben, utan oss existerar den inte. Varför är vi inte involverade och varför är klubben inte transparent i kommunikationen kring situationen?

Det är inte år 2000 längre. Det räcker inte med att kommunicera via lokaltidningen. Ut med språket! Ge oss hopp, eller döda vårat hopp. Jag skiter i vilket så länge det kommuniceras vad planen är, så man slipper sitta här ovetandes och känna en frustration som växer sig starkare för varje dag som går när klubben har huvudet i sanden.

Är vi supportrar tagna för givet eller vad är problemet? Jävlar vad frustrerande detta är, har som supporter aldrig upplevt ett större antiklimax än denna skitsäsong och det man får höra från klubben är att man ska ha tålamod.

Vilket jävla hån.
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Smokey: Om det stämmer så gissar jag på att det är på Torines initiativ. Han är väl den enda med en objektiv syn på hur föreningen bör skötas, då han kommer utifrån och inte avlats in i kompisgänget ännu. Vågar någon i föreningen ta tuffa beslut är det nog han, är min känsla.

Obs. Endast spekulationer.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Om vi värvar så sätter jag inte jättestor tilltro till Nubbens kompetens när det gäller att värva under säsong heller. Han snackar alltid om att ska det värvas ska det vara någon som gör skillnad.

Med värvningarna av JT Barnett och Janne Jalasvaara i bakhuvudet kan jag inte riktigt ta det uttalandet seriöst...
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Helt sjukt vilket jävla misslyckade det är om vi efter 10 omgångar börjar invänta kvalet.. Men jag delar din känsla.

"Det är ingen brådska för att vi ändå kommer kvala"

Är det på det viset är det definitionen av förlorarmentalitet från klubbens sida.

Men vad fan ska man annars tro när inget kommuniceras ut som visar på motsatsen?
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Propagandus: KHL lockar väl i många aspekter mer än SHL nu för tiden, tyvärr.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Den här snubben då? Stod för 8 poäng på 18 matcher för Anaheim och 5 poäng på 19 matcher för Tampa förra säsongen. Bra storlek och bra ålder, vill säkert ha speltid. Varför inte i en ledande roll i Timrå med Rattie & Hanzl?
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Tycker dock det är tragiskt att det tar så oerhört lång tid för ledarna att göra de ändringar i laget som så många (alla) sett och efterfrågat hur länge som helst.

Fy fan vad jag hoppas detta slår väl ut så Freddan & co kan få perspektiv och visa någon utveckling på den fronten.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Puckat: Äntligen! Utifrån mina preferenser är det enda jag vill ändra i den uppställningen ett skifte på Olofsson mot Walli.
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Sputnik: Han är väl drabbad av Timråsyndromet som verkar göra alla spelare sämre än vad de egentligen är. Alvarez var bäst i Frölunda förra året i 5-5 spelet sett till poängproduktion, så totalt usel kan han omöjligt hunnit bli sedan dess. Visst att omgivningen inte är den bästa i Timrå, men han har ju ändå spelat med Hanzl och Rattie här.

Nä, jag skyller fortfarande på att det är tränarnas fel som inte lyckas få ut spelarnas kapacitet.
+6
Låst ämne

·