mok

8117 inlägg · 24452 besökare

Hockey känns?

Till bloggen

3 friska

3 nya friska poäng idag betyder att vi gick förbi DIF i tabellen dessutom har vi en match mindre spelad än en del lag. Sundin visar att han är still going strong. Men varför göra det så spännande i slutet, såg ju så bra ut vid 5-1 men icke då skall vi ha lite 5-3 spel och släppa 2 snabba mål.

Tur Mäntyla kan lura in pucken i öppen bur, känns nästan som vi börjar få lite tur och flyt i matcherna nu. För 10 omgångar sedan hade den absolut inte rullat i mål. Känns som Frölunda är mer och mer på G.

Rögle leder elitserien efter 18 omgångar, visst med 1 match mer spelad än jagande lag men vem kunde ens tippa att dom skulle ligga där uppe och nosa? Ingen troligen, inte ens dom själva. Kul med lite rörelse bland lagen.

Tror det var GT som skrev en artikel om många spelare i Rögle som inga andra klubbar ville ha, och nu var dom minsann så bra. Ja men tjena... många kommer från Frölunda i en kull av många andra bra juniorer, hur skulle alla få plats? Allsvenskt spel är ju bättre än J20 många gånger och att dom sedan kommer upp är ju bara en bonus för dom. Onyanserad artikel med en gnutta skitsnack. Som det brukar vara många gånger dom ville ha nått att skriva om. Ah Rögle kommer rasa precis som Brynäs gör det. Har svårt att se något annat.

Av mok
2008-11-02 00:26