1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482589 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1188132

Sv: MODO Hockey - Linköping 2009-10-17
Salle: Jag tycker att Tuokko suger. Det är möjligt att han skulle komma bättre till sin rätt i ett lag som spelar hans sorts hockey, men i MoDo känns han bara fel.

Enström tycker jag oftast är felplacerad i egen zon och dessutom har han en tendens att dra på sig onödiga utvisningar för sitt ovarsamma spel med klubban.

I plusminusligan är det annars intressant att konstatera att backparet Timander/Sondell är -4 respektive -5 så här långt, Hasse är också -5 samtidigt som Pikkarainen är +3. Sämst i laget är Häggström med -6. Även om han gör en hel del bra saker på isen så är steget från div 1 ganska stort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Linköping 2009-10-17
Wayne Gresky: Jag erkänner att jag alltid varit svag för spelare med Toukkos spelstil. Speciellt då det har varit nåt MoDo saknat men behövt en lång tid.

Visst var det, med facit i handen, en floppvärvning då han var skadad så gott som hela säsongen. Men i år är han frisk och fjolåret borde inte ligga honom till last. Speciellt inte när man har en tunn trupp framåt. Då borde man istället anpassa sig mer efter det spelarmaterial man förfogar över.




Kommentera