1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1460864

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Vad har vi då en 4:e kjedja till?!

1,2,3 ska kunna producera enligt min mening, 4:e ska vara en tung kjedja att möta, mycke skriskoåkning och smälla på mycke mycket.
Svensson, Andersson, kfop är knappast något av de båda, 4 kjedjan är inte heller komplett i nått anseende!

Svensson, Andersson , hari bör kunna bli en kjedja som kan hänga några poäng, skillnaden mellan kfop och hari offensivt blir enorm!! Dessutom ska hari vara en offensiv pjäs så jag ser det viktigt att han får spela i sitt rätta element och går utvecklas!

Westin, kfop, Hedman blir definitivt inte en producerande kjedja MEN alla 3 kan spela fysiskt och vara en typisk 4:e kjedja som spelar 0-0 och smäller på, skillnaden med kfop ist för hari blir enorm!!

Den enda fördelen med att ha kfop ist för hari är att hari är lite valpig än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Berka:

Problemet med Hedman-Forsberg-Westin, som fått spela en hel del med varandra under säsongen, är att de är helt värdelösa i anfallszon och får åka omkring och jaga puck. Det blir en kedja som är helt onödig att spela överhuvudtaget.

Jag är ingen superfan av Hedman-Hari-Westin men jag kan se varför andra är det.

Jag tycker faktiskt att kedjorna har varit ganska bra som vi spelat senaste matcherna, innan Dicken blev skadad. Enda lilla frågetecknet är väl att Dickens kedja är lite väl slappa i försvarszon, men jag vet inte riktigt hur man ska hantera det. Om man inte spelar...

Ritola-Schremp-Madsen
Axelsson-Andersson-Svensson

Då blir istället problemet att Axelsson får spela med en helt ofarlig spelare och en spelare som inte kan göra mål om så målet ens är öppet. 

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Berka: Tycker du inte Hedman och Westin är tunga att möta? 
Kommentera