1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1690879

Sv: Truppen 15/16

McFire:

Håller inte med. Det enda misstaget med Påhlsson enligt mig var att han inte fick spela i ett lag som han kunde kompettera laget efter hans spetskompetens. I stället blev han tvungen att kliva in i roller där han inte är fullt lika bra, bara för att han var bästa alternativ. (Vilket säger lite om kvaliten i Modo under den perioden.)

Men att resonera att Påhlsson var ett misstag blir ju nästan att säga att man inte kan värva någon spelare, om det inte är Foppa själv.  Men inte ens Foppa själv  är hela laget. Tänk om det vore så enkelt.

Inte ens att det rörde sig om ett treårskontrakt gör det fel. Tvärtom.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
NuMo: Men inte ens "Foppa själv är hela laget." Nä, usch! Minns du säsongen 09/10? MZA, Markus Näslund, Foppa mm, mm!
Kommentera

Sv: Truppen 15/16
NuMo: Men, det är ju det som är själv misstaget? Att man värvar Påhlsson som en svindyr förstacenter men sedan spelar honom i fjärdekedjan för att han helt enkelt är för dålig för att vara förstacenter? Detta resulterade ju i att man sedan fick värva budget centrar som Nättinen och Flanagan som "toppcentrar", hur det gick vet vi ju.

Du tycker alltså inte att det är ett misstag, däremot tycker du att det var ett misstag att laget var dåligt? Hahaha? Vilket svammel.
Kommentera