1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481837 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1933897

Sv: Silly Season
Tarasov:
C Bengtsson i Rögle fick bara 1 min igår. Tror han skulle kunna vara vår center, tror även att han passar väldigt bra in i vår spelidé.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Tarasov:

Detta vore rätt värvning, är ju ingen riktig playmaker, men hade nog passat bra in i spelsystemet med sin fart och ork. Att han sedan känner till övik gör ju inte saken sämre.

Svårt det där med centrar, tycker att Jellvert är given, han passar också in i systemet och tror han har mer poäng i sig. Wahlgren vill jag se mer av för han har potentialen att bli en riktigt bra spelare och han presterar bäst som center. 300kg kedjan kan vi inte bryta i, så enda platsen jag ser öppen för en ny center är att gå in i första och kanske peta ut JJ på en kant, kanske skulle han få mer utrymme för sitt skott om han spelare på kanten istället.

Wernblom får gå ytter tills han är mer mogen (defensivt) för att spela center i seniorhockey.

Vi har mycket potential på forwards sidan så att ta in en ny forward är svårt då vi måste offra någon. Skulle jag få välja ligger Hagelin och Elvenäs närmast till, Karlström och Pettersson är värda att satsa på då de troligen bara blir bättre och chansen att behålla dessa ett tag är större. Vi är nu i skedet på säsongen då vi även måste fundera kring vilka vi vill bygga kring nästa år och som mår bra av att få chansen att utvecklas under resterande del.

Med facit i hand blev köpet av Elvenäs ganska fel för oss, det var en spännande värvning på förhand men har egentligen inte betytt så mycket som man trodde, dessutom begränsar det vår flexibilitet på forwardssidan.
Kommentera

Sv: Silly Season
Tarasov: Han vore nog ett alternativ om inte en SHL klubb plockar upp han.
Men hade Sundlöv prioriterat en stark C sida från början hade vi förmodligen inte behövt leta en nu.
Kommentera