1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937773

Sv: Modo - Aik
Tarasov: Alltså ffick han inte det? Ej förlängt kanske... Kompetent tränare helt klart liksom Björn i alla fall och såklart att det inte är deras fel att Modo inte blivit ett topplag. Det behövs en plan för hur Modo skall spela till att Börja med och det kanske Björn och Micke har just nu med det gäller att hålla fast vid den och värva utifrån hur man vill att laget skall spela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Axle San: Det var Säcken själv som avbröt kontraktet (1+1?), Modo ville behålla honom.
Men jag håller med dig, Björn måste få tid på sig att vända det här.
Frågan är dock om Sundlöv ska vara kvar, hans värvningar har verkligen inte fallit väl ut. Gäller egentligen samma för hans position, kontinuitet, men frågan är om han brinner tillräckligt för att hitta fynd i div. 1 osv? Tycker Ivandrago är inne på något, han känns lite bekväm.
Om han lämnar skulle jag vilja se någon som fortfarande vill uppåt i karriären, och jobbat som sportchef i en mindre klubb tidigare.
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Axle San: Han drog frivilligt...ja just det. Oavsett så tror jag på kontinuitet och byts tränare så bör det finnas en röd tråd, någon kommer hin och fortsätter det som är påbörjat och utvecklar spelet i den riktning som föreningen bestämt.
Modos hockey måste hittas och definieras tror jag, det är en bra startpunkt.
Kommentera