1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480403 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1969031

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Vad tror ni kör Modo med Dackell/Lundin nästa säsong? känns jävligt osäkert om vi ska vara topp 2 och sedan utmana om en SHL plats.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Jag hoppas att Hanses stannar. Han har nog släppt och gått vidare från åtalet nu. och jag tror att han kan vara en målvakt som gör skillnaden i ett kval. Om han och Lundin får slås om första spaden, där den som är bäst får stå mer men också hinner med extraträning och vila emellanåt, så kan det bli bra. Men Lundin och Dackell tror jag inte på.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Jag tycker det är en rejäl chansning man gör om man väljer att spela det målvaktsparet och ha en sådan högmålsättning. Men vem vet nån av dom kan ju slå igenom rejält sådant vet man ju aldrig. Men nog skulle jag föredra man värvar nån med lite mer rutin när man satt målsättningen så högt.

För mig är målvakts frågan den viktigaste delen. Och är det någonstans vi ska lägga pengar så är det på en bra målvakt. Då kan jag dra ner mina förväntningar på nån forwards som ska vara spets målisen absolut viktigaste värvningen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Det hänger väl en hel del på vilken MV tränare vi får.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok:
Eftersom det uttalade målet är topp 2 så känns det på tok för stor chansning med både Dackell och Lundin säger inte att det skulle vara omöjligt, båda tror jag har potential att bli riktigt grymma målvakter, men känns som det måste in ett säkrare kort.
Låst ämne