1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479857 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2007821

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
J F K: Jo , jag vet , kanske tog han Hagelin lite i försvar men han menar ju ändå att man måste våga lite för att vinna och då kan en och annan pass bli till indianare.

Går dom dock hem så blir det oftast farligheter framåt, kanske en av anledningarna till att vi öser in mål framåt och då har man ju råd att släppa några onödiga bakåt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Robin Ztorken L:
Kanske så att han hyllar inställningen att man vågar, snarare än pucktappet som sådant. Hedbergs ev pucktapp eller bortslagna passningar stör mig inte. Däremot kan han kritiseras för AIKs sista mål.
Kommentera

Sv: Karlskrona - Modo 2019-11-24
Robin Ztorken L: Ja, vi spelar svårare än förmodligen alla andra lag, men det innebär inte att vi behöver bli riktigt dumdristiga. Just den där typen av passningar tycker jag att vi kan ta bort. Ska man spela rakt över banan ska det inte vara genomspel som passerar motståndare och där vi är på väg framåt.

Någonstans måste man värdera hur stor risken är mot hur mycket man kan vinna på det. Den där passningen skulle inte lett till en rejäl farlighet framåt och risken med den var oerhört hög.

Precis som dig tror jag att det var ett försvar för Hagelin, för jag tror att det finns gränser även för Hellkvist.
Kommentera