1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481661 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2053911

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Det är klart att förtroendet är rejält naggat, men jag tror att han är en person som inte kan gå in i någonting halvhjärtat. Jag tror att han är besviken och förbannad, men biter ändå ihop och kör (om vi nu inte har en plan B).

Det är en lång sommar kvar där jag tror att besvikelsen lägger sig och en stor revanschlusta infinner sig. Jag tror att han landar i att besvikelsen ändå är rätt blek jämfört med vad som händer i världen med massor av människor som dör, mängder som tappar jobbet eller sina livsverk osv.

Dock tror jag att han inte blir kvar nästa säsong, utan han kör den här om det blir så. Nästkommande säsong har vi hunnit hitta en tränare som brinner för Modo och vill spela liknande hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tror absolut Björn kommer kunna hitta taggen och göra ett bra jobb om det skulle bli så, självklart finns det något negativt kvar i bakhuvet men han är ju ett proffs. Jag tror största problemet kommer komma vid nyförvärv, hur ser dom på denna kaotiska situation? Väljer dom det andra laget dom har att välja på om dom väljer mellan MODO och något annat?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Alla kan ju förstå att Björn tappade all energi och är tom efter allt det övertidsjobb han gjort för MoDo och sedan får besked efter besked att spelare lämnar. Abrahamsson sa väl nåt att han mer är en tränare som tar på sig en "uppgift" och inte en "klubb", så därför kanske det blev fel. Tror inte han förstår hur AB-intervjun skadade det lilla som byggts upp runt MoDo efter säsongsbrytet. Eller så var det beräknad taktik, vi lär ju få se snart.
Kommentera