1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2151484

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
puffe: Haha så illa är det väl ändå inte?!

2 stabila tränare, jag gillar Sunken, han säger mycket bra saker och är lite ”utanför boxen när han pratar”. Inte så politiskt korrekt och jag gillar människor som säger vad dom tänker utan att linda in det.

Sen bör Modo fokusera på att ha bra kvalité på backsidan,
Man tar många poäng åt laget när man kan parkera bussen så att säga, Styf, Wallinder och Lovric är backar som bara kommer att bli bättre dessutom, men man ska kanske tilldela dessa 3 2 platser att fightas om, sen fylla upp med rutin och stabilitet, kanske skippa ”offensiva backar” det tenderar att bli hål bakåt med sådana på isen.

Framåt hoppas jag Modo kan få behålla Rockwood mfl, sikta på att ha en riktig toppkedja och en 2:a kedja av hög allsvensk klass, se till att ha riktigt bra centrar och bygg utifrån det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Gavelo: Sunken blir aktuell i 'min' bok om vi får nån vinst innan serien slutar.
Men är Karlin tillgänglig så...
Sedan gillar jag också Sunken för att han är öppen o tydlig men vi är fortfarande laget som får jaga varje match.

Han är lite mini-Bäckman med att vara rakryggad(tror jag)

angående juniorer: Tror risken at ex.vis wallinder drar, är uppenbar.

Lite otacksamt för MoDo att vara i allsvenskan när man har för bra juniorer.

Det krävs att vi ger dem mycket speltid i unga år(annars drar dom), men innebär lite också att de gör juniormisstagen hos oss, sedan får nåt SHL-lag ut bästa kvaliteten innan dom går till NHL. var betydligt lättare att spela in juniorer när vi var SHL-lag. hade man ett bra lag då, så kunde man låta nån som wallinder komma in i det bra ihop med Timander, för att ta ett exempel. Idag är de för bra för att hållas på bänken och få utvecklas i lugn och ro. Vår bristande konkurrens i laget gör att de 'tvingas' spela för mycket.
Kommentera