1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481840 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2151506

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Tarasov:

Håller med, även om Åhström är en skickligare spelare än Tjärnström så ser jag inte att vi kommer ha en roll och plats för Åhström nästa år. Han ska spela i en offensiv omgivning för att komma till sin rätt, det har han gjort under hösten/vintern hos oss men tycker aldrig han övertygat riktigt trots spel i första/andra kedjan och i PP.

Han går väl till västervik där han får spela i en första/andrakedja och PP och skrapar ihop 25-30p sin första säsong.

Tjärnström däremot tror jag är användbar i en fjärdekedja och kan bli en kulturbärare och rollspelare för oss i HA, lite av en Hägga light. En som inte gnäller över de få minuter han får, en som alltid har fart och spelar fysiskt och gnuggar på.

Så håller med att när vi bygger om så borde man satsa på Tjärnström för att fylla en roll i fjärde istället för att värva denna typ utifrån.

Vi kan inte ha för många junioer eller unga spelare i truppen och ser nog hellre att vi satsar på Strömgren/Lindewall istället för Åhström, då dessa kan vara spel i J20 med spel i A-laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Rytter: Blir ledsen om man slarvar bort Åhström likt alla dessa MoDo-skolade spelare som nu är i andra Allsvenska lag. Man ska inte underskatta det faktum att han har gjort nästan två hela senior-säsonger i ligan nu helt godkänt, i två bottenlag dessutom. Jag tycker han är mycket längre fram i utvecklingen och mer komplett än till exempel LP.

Sen håller jag med om din syn på Tjernström.
Kommentera