1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474693 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2530481

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
dempa: Besviken på Krügers uppträdande där. Tror han får ögonen på sig nästa match och domarna lär döma lite hårdare till hans nackdel gissar jag på. Visar man sina rätta färgerna så...

Återigen så är jag imponerad av den disciplin vi generellt visat upp i slutspelet. Våra utvisningar har mest varit otur. Karlins lugn i båset, speöarna håller sig kalla. Jäklar vad bra!

Sen har jag hört typ 20x att vi delar ut crosscheck av kommentatorerna när vi bara puttar lite lätt i ryggen medan DIF gör som Krüger och har sett flera regelrätta hårda crosschecks utan en enda kommentar från deras sida.

Undrar hur stort blåmärke Bernie har idag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Hakning-Henrik: Jag har samma känsla, att de spelar fulare med mer efterslängar än vi. Jag hejar ju på MoDo och är medveten om att jag kan vara en cyklop men det Kruger gör är hjärnsläpp och borde inte få passera.

Nu åker jag upp på onsdag och håller koll på Kruger och DIF. Beter de sig illa så drar jag på dom en feting.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Ojoj! Svettig seger igår. Stekt kotlett var en bra söndagsrätt. Man har dock lärt sig genom åren att inte sväva iväg. Tur för alla inblandade MoDo och fans att det blir lite vila. DIF hinner kyla av sig också, de visade ju igår att de kan lira hockey.
Låst ämne