1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480551 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #511554

Sv: Cloetta Sexchoklad vs. MODO 050224
bobbe:

Tack för den matchanalysen, alltid roligt att läsa hur Modo spelar, oavsett hur tråkigt det är. Själv tycker jag inte att Hinote och Pihls viftningar i luften är så mycket att yvas över. Funderar lite på om inte tränarna och materialförvaltarna borde hjälpa spelarna att sätta på sig handskarna som bör vara ihopsatta med ett långt snöre som man drar igenom ärmarna på tröjorna, upp över axlarna. på det sättet så tappar man inte handskarna och domarna kan inte döma efter den fjantiga regeln utan bara efter faktiska träffar. Inte ens mutade boxningsdomare bryter boxningsmatcherna lika snabbt. Knepet med handskarna fungerar ju ypperligt på små barn och då borde de fungera på griniga hockeyspelare också.

Norrena var mycket bra, men egentligen så hade han väl inte så mycket att göra. Det mesta gick ju rakt på honom oavsett vart han stod i målet och det får man väl tillskriva Modospelarna som inte hittar hålen och att det skall bli något mål på retur denna säsong har jag redan gett upp hoppet om. men det är väl som Poffa säger: Vi skall inte spela så i år, vi skall spela Hitt änd Grind och Dump och Tjäjs och sånt dära.

Våra egna målvakter är ett eget litet kapitel. Salo är en ovig figur som snubblar sig fram till räddningar på ett mycket bra sätt, men han var visst osäker sist så jag antar att han har problem med avståndsbedömningen igen. Zacke är däremot mycket vig och snabb, men tvingas överkompensera hela tiden för att hinna ut mot stolparna, han är ju så liten verkar det som. Det här innebär tyvärr att 90% av skotten som han släpper in går mellan benen. Någon borde lära honom att lägga ner spaden efter isen i de lägena... eller nått.

I övrigt håller jag med Scim. Robocop var mycket bra igår, svettig som vanligt i intervjuderna och Timander var väl hyffsad, även om det inte var någon av hans bättre matcher, men han försökte ändå och gjorde inga större misstag. Svartvadet var upp och ner och han får plus också för att han försökte. Förresten så har han väl inte varit skadad. Om jag inte missförstått helt så har han fått en dotter i dagarna. Inte trodde jag att döttrar gick före match på matchdagar nuförtiden.
Kommentera