Andra spännande spelare är: Igor Matuchkin från Vitryssland. 38 år men är hur bra som helst. Niklas Strängdahl,Patrik bergström samt Fredrik Davidsson är andra intresanta spelare.

lizzard: Jo tyvärr så är det det. Skulle ni inte ligga så j***a långt bort så skulle jag inte ha något emot det.

Stigsson: En resa upp hit e väl aldrig fel :).

lizzard: Jag känner mig dubbel i frågan. Vill absolut inte ha AIK i SA men å andra sidan så ser jag inte fram emot att resa till Piteå heller.

Stigsson: Vi får hoppas det, men det blir väldigt tufft. Det som talar för phc är att dom är väldigt starka hemma på Kvarnvallen, så en 3:a mot Saik ska inte va omöjligt. Bara hoppas att Aik förlorar sin match.

... så tror jag det inte blir någon Superallsvenska för Piteå. Två omgångar återstår och följande gäller:

Piteå har ett försprång på två poäng före AIK och möter i de sista omgångarna Skellefteå hemma och Sundsvall borta. Två blivande superallasvenska lag alltså.

AIK möter däremot 10:an Huddinge och Vallentuna som ligger dyngsist i sina två sista matcher. AIK lär ta sex poäng och förbättra sin målskillnad lite på dom här matcherna.

Detta innebär att PHC bör ta minst fem poäng på sina två avslutningsmatcher! Svårt, mycket svårt. Det som möjligen kan tala lite för PHC är att Skellefteå och Sundsvall inte har så mycket att lira för. Hoppas kan vi ju alltid, men...

Sv: 16 rundor...
Portello: Eller så var målvakterna helt sjukt bra, vad vet jag? Men ändå... 32 straffar :-)

Gone: Normalt sett har Piteå rätt bra straffskyttar. Verkar som de hade en dålig kväll...

16 rundor...
Dags att börja träna straffskytte? Vansinnigt egentligen, 32 straffar innan matchen avgörs.

Sv: Ny spelare i Piteå
JOY: Härligt Piteå vann ikväll över Gröningarna med 3-1, och Gnaget förlorade med 3-2. Det betyder att Piteå tog sig upp på 4:e plats i serien. Hoppas dom kan hålla i detta nu.

Det ser ut att bli ett triangeldrama mellan Piteå, AIK och Nyköping om den sista SA-platsen. Sundsvall får nog anses som ganska klara nu.

Blev förlust ikväll mot Boden efter straffar, det var lite synd för att Aik förlorade mot Nyköping. Men vi tog in 1 poäng på dom iallafall.

JOY: Härligt PHC vann idag mot Bajen med 4-1 HÄRLIGT...

Piteå förlorade tyvärr med 6-5 efter straffar mot Huddinge efter att ha tappat en ledning med 5-2 i 3:e perioden.

Portello: Det blev tyvärr förlust med 3-2 men AIK förlorar ju mot Hammarby så Piteå behåller avståndet ner till under strecket.

JOY: 3-2 till SAIK nu.
Bra debut, helt klart.
Och det är inte över ännu.

Portello: Nu har Kuzminski slagit till igen, 2-2!

JOY: Väldigt bra att han får göra mål i debuten.Kan betyda hemskt mycket för hans självförtroende.
Hoppas att PHC kan få in en kvitteringspuck också.

Nu har han gjort mål, Alex Kuzminski och reducerat Skellefteås ledning till 2-1.

Portello: Alex Kuzminski har nu landat i Piteå, han gör visst sin debut mot Skellefteå den 12 e. Skulle vara vara kul att åka ner å se matchen men tyvärr så jobbar man.