Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1859511

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Vi har ju 10 spelare med utgående kontrakt. Sen ett dussin kontraktslösa i NHL/AHL, flera i KHL och Schweiz. Garanterat att flera av dessa kommer att lira i Växköp nästa år. De diggar ju att köpa in från vår verksamhet eftersom de vet att de är jävligt bra välutbildade spelare för det duger de ju själva inte åt.

Sen kan de plocka upp och krydda med lite tyskar, danskar och gnuggare från tjoflöjt och låtsas att de är bra på hockey.

Ja det är för mycket hockey i hockey sa Percy Nilegård, men lite förvånande att en MoDoit som dig ställer sig bakom köpelaget.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Läs och begrunda alla laglydiga.

Viktigt så många som möjligt tar del av sanningssägaren Jonte Hedström och stjärnskribenten Jonas Fahlmans skrift.

Osten är inte kvar i Luleå HF men han verkade där i många år och klubben och Osten bör dömas korrekt av alla med moral,anständighet och hederlighet.

Jonte:
"– Det var tråkigt att jag inte fick säga så mycket i boken. Eller, jag och Jonas Fahlman skrev ju, men förlaget var rädd att bli stämt. Men Osten är ett svin, det kan jag säga. Att han har fått vara kvar under alla år är helt galet. Det är inte bara mot mig, utan han har betett sig dåligt mot sjukt många, säger Hedström till Aftonbladet.

Enligt Hedström ville "Osten" ha bort honom från klubben 2010.

– Jag visste inte var och han sa ”du ska till Finland”, men jag ville inte lämna familjen. Jag sa att jag kunde tänka mig AIK eller Djurgården, men nej det fick jag inte för att vi kunde få möta dem. Jag hade ett möte med honom och han sa att jag skulle städa läktaren och sälja burgare. Då sa jag ”om du vill att jag ska steka burgare för 170 000 i månaden så gör jag det med glädje”. Han blev galen och skulle döda mig. Jag önskar att han hade rört mig för då ..."

Fy fan för Luleå HF säger jag.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Tänk på att vi tog en pinne borta mot Växjö. Då är det starkt av er att bara åka på en uddamålsförlust :-)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Bakom och bakom, i SHL har lite svårt och bestämma mig för om jag skall hålla på DIF eller Saik denna säs. Sen har Växjö värvat oerhört skickligt från allsvenskan vilket jag inte kan låta bli imponerad av, tom hittar de spelare i div 1. Fö tycker jag Barcelona är ett dåligt exempel i skaran klubbar, de spelar bra och möter de Real håller jag på dem, men ungdomsverksamheten känns mer som en industri. Däremot har West Ham en alldeles fantastisk ungdomsverksamhet där man kombinerar både topp och bredd, vet inte hur i dagsläget dock.