1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581663 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1154304

Sv: Sanny till FBK
Sanny ska givetvis bemötas med burop och häcklingar, något annat finns inte på kartan. "Ignorans" som vissa är inne på är ju bara korkat, han bryr sig säkert skitmkt om han blir ignorerad.

Nej, motståndarspelare ska psykas sönder tills att de bryter ihop och inte presterar längre, ett ypperligt exempel på detta är DIF-FBK i SM finalen för en herrans massa år sedan då H Loob var stjärnan. Han fick verkligen veta att han levde i mötena med dåvarande Blue Saints. Hur bra var han i den finalserien egentligen...?

Ett annat fint exempel när man får det att brista för en spelare länkar jag till då jag inte orkar skriva in allting här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
ITK: "Zlatan: "Jag tycker om att bli utbuad"
Hela fotbolls-Europa ser fram mot lördagens seriefinal mellan Juventus och Inter i Turin.
Än en gång ställs Zlatan Ibrahimovic mot sina gamla fans - som numera avskyr honom.
- Jag tycker om att bli utbuad. Om jag var ett Juventus-fan skulle jag också bua ut Ibrahimovic om han lämnade laget, säger Zlatan i en lång intervju."

Detta är ett exempel på en minst lika trolig reaktion hos en motståndarspelare som blir utbuad. Själv är jag väldigt skeptisk till motståndarklackens förmåga att "psyka sönder" spelare. Det klart det finns exempel på spelare som är lättpsykade men lika ofta och kanske oftare tror jag reaktionen hos den spelare som psykas blir den motsatta, dvs extra tändvätska. Just därför tycker jag det är ett oerhört slöseri med energi för klacken att ägna så mkt (smickrande, för det är ju det som det handlar om. Man lägger inte energi på en nobody) kraft på en enskild motståndarspelare, kraft som bör ägnas åt att stötta det egna laget.

Ja, jag vet...det klingar en smula politiskt korrekt detta, men men......
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
ITK: Javisst bryter Sanny ihop om han bemöts med burop, det gör väl alla spelare i ES?
Kommentera