1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1232129

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Länge sedan man kostade på sig en så fin sittplats som i kväll, men denna var värd varenda krona. Skillnad som natt och dag jämfört med ståplats, då man får en så djävulskt mycket bättre koll från långsidorna. Synd att man inte är ekonomiskt oberoende, för då skulle jag se varenda match från denna fantastiska sektion.

Själva matchen var ju som en grymt välregisserad saga dessutom. Först var Lander och Sonnenberg värsta syndabockarna efter första perioden och själv kände man sig i vanlig ordning som den hårt prövade cyniker man allt som oftast är. Jag räknade med noll poäng före matchen och inte kändes det bättre inför andra perioden.

Men så vände allt. Pääjärvi fick välförtjänt bli matchhjälte, kämpainsatsen av hela laget var något utöver det vanliga, Lindbäck var prickfri och Frölunda tämligen uddlöst (visst, pucken som gled längs mållinjen kändes väl hyfsat svettig, men i övrigt?!).

Underbart! Rättvist som fan! Här ska firas med procenthaltiga drycker! Man måste ju passa på när tillfälle ges. Årets skönaste seger... hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Själv missade man matchen p g a illa tajmade sociala event. Börjar bli en mästare på att ta mig genom dylika med en liten hörsnäcka och sms-under-bordet, PG-style. Fick täta rapporter från arenan och svettades som en modolid.

Grymt starkt att knäppa the Assholes. Tre 6-poängare de senaste fyra och 8/9 i facit. Säga vad man vill om Charles-Linkan, den satt som en fläskläpp.

Fruktansvärd match på torsdag. Hur i helvete bemästrar man mongo-Brynäs i sin äckelarena och i sin obegripliga form?
En styggelse. Eller tre: Brynäs, Modo och SSK. Där har vi trenne avarter som Gud genast bör korrigera.

Men, trots allt: hockey är en underbar sport!
Kommentera