1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581548 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1928232

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2018-12-08
mikenomad: Jag kan väl sträcka mig så långt å tycka att vi har andra backar i laget bättre lämpade i boxplay. Även om jag tycker druggels lyft sitt spel i det defensiva, så är det ju inte direkt i den spelformen han har nämnvärt att bidra med, framförallt inte om man jämför med övriga backar.

Samtidigt anser jag att den mest öppna platsen av alla formationer är backplatsen i andra PPt och han är värd att testa där istället för ohårdegård som inte verkar ta några större kliv i utvecklingen på den fronten (även om han börjat se bra ut i 5 mot 5 på senare tid)

Kan ju även tycka att det är lite väl märkligt att man inte ens på träning testar honom där. Vad är planen, vad ska vi med honom till? Kvaliteerna är ju tillräckligt ovanliga för att hävda slöseri av material som utfyllnadsspelare, bedöms han för dålig och man inte kan se någon framtid, skeppa honom, om inte annat för hans egen skull. Någon BP back är han inte iallafall, då kan man lika gärna ta någon junis som hellre dör än gör bort sig oavsett spelform.

Kan det vara någon ödmjukhetsläxa Freddan försöker ge Drugge? ”Gör tråkjobbet i sämstzonen innan du får komma in i kulzonen”. Kanske var därför man ställde EB och boyce i PP ett par gånger, som en belöning för allt jobb de lagt ner i BP...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2018-12-08
TIK-Lund: Just Drugge så känns det som man bara försöker fylla utdär det behövs på träning. Nubben sa ju i senaste Timråpodden att det kunde vara aktuellt med utlåning av någon av en spelare framöver. Nubbz sa ju dessutom att man redan haft tankar på utlåning innan av samma spelare men att det inte löst sig. Man behöver nog inte besitta Einstiens IQ för att förstå att det är Drugge det handlar om med tanke på hur man dattat med honom i truppen. Annars kan jag ärligt talat inte förstå hur man tänkt med matchandet och att det förstås påverkar hans psyke och självförtroende hur man behandlar han just nu.
Kommentera