1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2190066

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Lander har nyligen igen sagt att division inte spelar roll. Han skall hem när grabben börjar skolan. I Sverige gäller bara Timrå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Det är 6 matcher kvar spelmässigt hade Timrå spelet i vanlig ordning, vilket inte är oväsentligt i sammanhanget. De behöver bli lite rakare i spelet, för mycket backa och svänga ifrån emellanåt, samt att 70 % av laget måste ha bättre disciplin i backcheckingen för den är alldeles för dålig på för många. Man fick verkligen en mardrömsstart i den här matchen. Lite mer desperation, rakare spel, tuffare presspel och ett disciplinerat hemjobb det kommer räcka långt. Tycker att Timrå backar hem för tidigt ibland och ger bort hela mittzon lite för ofta.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: tycker det är nästan lika intressant att klura på vilken allsvensk trupp vi skulle ha nästa år som vilken SHL-trupp vi skulle ha. Dock med en helt annan typ av pungsmärta involverad. Jag skiter i Hardegård, skiter i Lööke, skiter i Olofsson, skiter i PW, skiter i Blomqvist och skåningen som står på kassen i PP. Skiter definitivt i freddan och JJ.

VAD händer med Lundin, Carlson, Dahlén, Svensson, Lodin, Hartmann, Westerlund? Dvs. Spelare som är värda att bygga ett lag runt.

Om nån säger till mig idag att alla dom spelarna är klar för nästa säsong så kan jag ta ett år till i allsvenskan utan att bryta ihop fullständigt.
Låst ämne