1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2358359

Sv: Apropå nånting...
Lite reflektioner:
1: Fundersam varför Dahlén tränar på is med laget och inte Hållander.
2: Direkt opassande från klubben och Dahlén att vara med på ispremiären om det finns en minsta chans att spela för ett annat SHL lag.
3: Helt oacceptabelt att fortsätta att vara med på isträning där spelsystem ska nötas om det finns en minsta chans att spela i annat shl lag.
4: Träningarna till veckan skulle kunna avslöja en del. Är han tex med på alla moment? Hoppar han instruktioner om spelsystem osv.
5: Misstänker att det dröjer med ett beslut eftersom Dahlén inte vill ”bränna” sig i NHL. Han måste vacker vänta och lyssna in vad som erbjuds. Även om han mentalt bestämt sig för Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nu vågar jag inte ens nära föreställa mig att han spelar med något av de omnämnda senapslagen, men arma tanke om han skulle hamna under Bulan. Känns som hans skolgårdsmobbaraura skulle få honom att tappa suget för hockey rent generellt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dead Wing: Vi har ett bra lag utan Dahlén men det här visar ju vilka signaler hans signering skulle ge hos konkurrenterna. Med Dahlén i laget blir vi att räkna med på riktigt, på den övre halvan 💪
Kommentera