Café

48409 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #2702984

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Du kanske redan har glömt att muslimska terrorister fullkomligt krossade Breivik för bara lite drygt en månad sedan i Moskva. Muslimerna bräckte för övrigt Breivik ganska snabbt, exempelvis vid massakern på Bataclan.

Tack och lov har vi hittils haft måndagsexemplar i Sverige. Att bara totalt sex personer omkom vid de två attentaten på Drottninggatan (varav en var terroristen själv) är nästan en bedrift med tanke på hur packat med människor det är där. Det var nog tur för Özz Nujens karriär.

Denna tillställning kan nog dock locka till internationella stjärnor på ett annat sätt, och med tanke på alla inkvoterade polisbrudar som dejtar och delger känslig information till kriminella, lär muslimerna vara bättre förberedda denna gång. Fridays for Future, Extinction Rebellion, Återställ Våtmarkerna, NMR och SSU lär ju skapa redigt med kaos vilket jag tror att muslimerna kommer kunna utnyttja. En perfekt storm av kommunister, nynazister och muslimer som sluter upp i kampen mot sin gemensamma fiende.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Det du glömmer är att Brevik var själv, skulle säga att han lyckades bättre än ”proffsen”.

Om man hävdar återställ våtmarkerna/fredagar för framtiden står varandra ideologiskt nära så är man inte ute efter en vettig diskussion. Du har vid något tillfälle klagat på att debatten lätt blir polariserad om jag inte minns fel vilket jag tycker du bidrar till.

Skulle tro att helgen förlöper utan attentat med dödlig utgång.

Vilken ideologi som dödat flest? Svårt men skulle tro att nationalism ligger bra till.
Kommentera