Café

48409 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #2703014

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Fast Greta poserade ju på bild med en antisemitisk symbol. Hade någon Sverigedemokrat gjort samma sak hade det blivit ett jäkla rabalder.

Precis som att det hade blivit ett jäkla liv om NMR hade sjungit om att skjuta raketer mot judar och krossa sionismen, men det är helt okej när SSU gör det.

Det finns några på vänsterflanken som har kallat Hamas för terrorister och förespråkat fred, och de har blivit halvt lynchade av sina egna.

Elefanten i rummet är att majoriteten av Palestina-sympatisörerna anser att Israel saknar existensberättigande och att en tvåstatslösning inte är något alternativ. Många tusentals sjöng unisont "From the river to the sea" på Sergels Torg. Det här är inga konspirationsteorier. Om du inte tror mig föreslår jag att du själv intervjuar kommande tio personer med palestinasjal du ser och frågar om de tror att en tvåstatslösning är möjlig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Problemet är att du plockar ut några få för att representera en hel grupp. De flesta jag hört på vänstersidan iaf de ska. Yttrar sig i media fördömer Hamas attack och anser att Israel har rätt att försvara sig.

Ja nu vet jag inte vilken symbol det var men de flesta av oss har inte koll på alla nassesymboler som finns. Tydligen skall det finns.
Kommentera