Fotboll

16216 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2702708

Sv: Champions League
Rip Kirby:
"
Märkligt att man är så svaga i Bundesliga dock. Med den placering laget har just nu, med två matcher kvar att spela är man utanför spelet i Champions League kommande säsong.
"

Stämmer inte, Tyskland har fem lag i Champions league nästa år. Vilket Dortmund till stor del själva såg till att ordna, genom att vinna mot PSG.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Champions League
Pinaceae: Aha, det visste jag inte. Jag är inte mer insatt i reglerna än att jag utgick ifrån hur tabellen och de olika strecken i Bundesliga ser ut. Via mobilen dessutom. Dessa moderniteter vet du :)

Jag tänkte faktiskt tanken igår, efter jag hade skickat meddelandet. Blir det andra regler om och isåfall när Dortmund vinner hela skiten. Men det räckte alltså med att man gick till final? I tyska ligan har jag annars Bayern München som "mitt lag". Sjukt tråkigt, jag vet. Ett lag som bara vinner hela tiden, hur roligt är det? Då är överraskningar s j u k t mycket roligare att ta del av. Typ Dortmund den här gången, men även när laget brottade omkull Bayern München när Jürgen Klopp ledde laget för ett gäng år sedan och man tog hem ligan. Såna saker gillar jag.
Kommentera