1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482972 inlägg · 4079 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Apropå ingenting...
erjo: Varför är det så mycket snack om Silfverberg och Brynäs-värvningar i den här boken? Här är det MoDo som gäller
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Koff: Fan vad taggad jag är på att se Ranta nästa säsong. Tror han kommer explodera.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: När vi hämtade hem Silfverberg så var det en dålig och konstig värvning, enligt JFK.
Motivering: han gjorde inget mål i VM.

Nu har Modo värvat en okänd dansk som spelar i VM och som inte har gjort nåt väsen av sig öht.
Då spelar insatsen i ett VM helt plötsligt inte så stor roll, när man ska bedöma ifall True är en konstig eller bra värvning.
Häpp!! :-)

Det hela verkar väl för JFK:s del mest bottna i att han är lite avundsjuk och orolig över att Silfverberg kommer att bli en av SHL:s viktigaste värvningar, sett till hur viktig denne kommer att vara för sitt lag....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Hur kan du tycka att Silfverberg är en svag värvning? Han kommer förmodligen spela till en väldigt låg lön eftersom han tjänat så mycket pengar i NHL och har ett stort Brynäs-hjärta.
Sedan kommer han ju inte snitta en poäng/match, men han kommer bidra med otroligt mycket annat. Han har fina ledaregenskaper, rutin och han kommer vara nyttig i både pp och bp. Ser man till förmodad kostnad så är det en extremt fin värvning enligt mig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Silfverberg tycker jag är en ganska svag värvning, men din beskrivning är påhittad. Det var under 18 matcher och inte bara VM han nollades i spelandes för ett mycket bättre landslag än Danmarks.

Jag har skrivit att jag tycker True hittills inte alls motsvarar förväntningarna. Jag är såklart oroad och inte alls som du beskriver det.

Så varför du hittar på ren smörja är svårt att förstå. Möjligen är det fortsatt bitter över att ledningen tvärtemot all rekommendation från dig sparkade Lindbäck.

Är det för mycket begärt att du inte agerar troll och ljuger?
Kommentera