Fotboll

16233 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2595424

Sv: Allsvenskan
Rip Kirby: De så kallade ansvariga borde, även dom, inse vem som springer omkring på läktarna innan match. Inte så svårt att se var man förvara Tifo-grejer.

Med detta sagt, älskar seriösa Tifon, ingen skugga över det fantastiska arbete de seriösa lägger ner, tvärtom.

Nästa fråga är, hur mycket och bra kontroll ska man ha på borta-supportrar som tar in bengaler, knallskott mm. Vill ju inte bli en fascist-stat där bristande vandel(från politikers sida) ska styra men

Samhället har blivit så sjukt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allsvenskan
puffe: Det samhälle vi lever i idag har väl, tyvärr, blivit på alltför många sätt nästan helt utan gränser!? Gränser som det till en början testas och töjs lite på, bara för att med tiden suddas ut och helt försvinna och bli till vardag.

Normer och värderingar verkar ingen känna till alls. Lite som att det är ett främmande språk som ingen ens vill försöka förstå.

Denna utveckling är ju så in i helvete skrämmande!
Kommentera

Sv: Allsvenskan
puffe: har en jobbarkompis som sitter i rullstol och fick skit på sig från raketerna som glödde och om du minns knallskottet mot Sana för några år sen så small det bra nära henne!
Problemet är att dom inte bryr sig om konsekvenserna alls!! Vad jag hatar det jävla otyget som dessutom förlänger matcher med upp till en halvtimme!!
Kommentera