Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Är Davidsson på väg till SSK

1146 · » Till forumet


Sv: Är Davidsson på väg till SSK
Nog har frölunda stålar över. Tänk på att spelare som "husse", Larsson, Algotsson, Jablonski, Edlund och "hinken" Nilsson inte blir avlönade av vf längre. Mycket juniorer som spelar för fickpengar, N.Andersson spelar för en symbolisk summa. Visserligen har man ju "lite" skulder att betala, men skattemyndigheten godkände vf:s avbetalningsplan och ändå hade man råd i våras att erbjuda peltonen ett drömkontrakt. Så nog finns det en å annan slant inne på kansliet.
Kommentera

Sv: Är Davidsson på väg till SSK
Skalpjägaren: VF har inte stålarna som det kostar att fixa Davidsson, dessutom har jag mycket svårt att tro att VF på allvar skulle vara en kandidat till SM-guldet.
Kommentera

Sv: Är Davidsson på väg till SSK
Skulle tro att han väljer VF, jag menar han vill väl ta ett guld och då måste han välja VF istället för nåt bottenlag, som tex HV, SSK eller det tomma reservlaget DIF, som numera har blivit ett gäng föredettingar!!!
Kommentera

Sv: Är Davidsson på väg till SSK
Att Davidsson vill spela med sina gamla lagkamrater från Espoo låter ju rimligt men själv tror jag ändå att plånboken till slut kommer att bestämma. Den som pröjsar mest får Davidsson. SSK kan tyvärr inte matcha lag som HV och DIF. Men hoppas kan man ju....
Kommentera

Är Davidsson på väg till SSK
Imorse var det Frölunda som var det hetaste alternativet, men nu har jag hört att SSK ligger bäst till p.g.a Ahola och Tiilikainen var lagkamrater med Johan i Blues och att det skulle kännas bäst för honom att spela ihop med dem!

Kampen om Davidsson fortsätter!
Kommentera

1146 · »