Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1232400

Sv: Kvalserien!
Jag börjar faktiskt undra lite vad det är på fel på hela ledningen i Frölunda just nu. Jag tror inte alls att det ligger hos "enbart" spelarna. på Frölundas hemsida säger ju till och med Kent Norberg att han be om ursäkt till Jussi att det blev såhär och att ledningen tar på sig ansvaret för att han itne kunnat prestera på den nivå han borde.

Det är inte rätt att låta Dahlen gå jag tycker man borde kasta ut Kent Norberg och Co innan man gör sig av med tränarna. Om det så ska behövas att spelarna börjar strejka för att få den viljan igenom, men ser ju att spelarna inte alls är nöjda med ledningen! dax att öppna ögonon alla sponsorer som har inflytande, ingen idé att sponsra ett lag som ingen vill titta på. Hockey hjärtat i GBG finns inte kvar tack vare Norberg och Co.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien!

keeman: Det är spelarna på isen som gör jobbet. I dagens Frölunda gör de inte tillräckligt för att vinna. Skylla på Nubben och Dahlen kan man ju alltid göra, men de är inte på isen. Gör jobbet! Bli ett lag!! Jobba för varandra!!!

Det är på isen det avgörs, och många ger inte 100%, så är det bara...!!!

Kommentera