Leksands IF

26651 inlägg · 1367 ämnen

Spelarflykt...

391453 · » Till forumet


Sv: Spelarflykt...
Carlzon: bales får inte stanna iaf....bättre å ta 3 icke europeiska utespelare i stället för en halvkass målis
Kommentera

Sv: Spelarflykt...
Med tanke på att ni kanske får Hedberg så lär ni ju klara er bra utan Bales.

www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,470720,00.html
Kommentera

Sv: Spelarflykt...
Portello: Bales var katastrofal i inledningen av serien, spelade väl upp sig till slutet men Backlund lär duga gott i allsvenskan. Sen vet jag inte om någon överhuvudtaget gjorde mycket väsen ifrån sig. Christer Ohlsson, Fredrik Svensson kvar som backar. Niklas Eriksson, Niklas Persson, Johan Rosén kvar. Mikko Rautee (Center) nyförvärv ifrån TPS Åbo. Men det finns en hel del platser kvar att fylla. Var det inte snack om att Masken skulle avgå? Han skulle ta sig en funderare såg jag på TV. Hur blev det med honom?
Kommentera

Sv: Spelarflykt...
Dream Team: Kan inte påstå att jag har järnkoll på Leksand, men inte är väl Rozentahl och Bales så stora förluster? Tyckte att dom inte gjorde mycket väsen ifrån sig.
Kommentera

Spelarflykt...
Man undrar vilken väg Leksand ska ta för att åter spela i elitserien. Siktar man på en snabb comeback, eller på sikt? Vad beträffar de spelare som nu lämnar föreningen så ser det rätt tufft ut... (se länk)

Mike Bales, Jonas Elofsson, Tobias Holm, Henrik Nordfeldt, Rastislav Pavlikovsky, Richard Pavlikovsky och Maurice Rozenthal.
Rätt tunga pjäser som försvinner från laget som numer bara är näst bäst i Dalarna...
Kommentera

391453 · »