Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1542770

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Efter 14.51 i tredje perioden redovisade man dock helt plötsligt en offside för Luleå Hockey! Hela världen stannade i ren förvåning.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: rapporteringen är helt sjukt underlig;-) Jag lyckades till slut få en streaming av matchen och kunde följa tredje perioden, men utan att kommentera.

Det kan jag dock nu:-)

Lukas Kihlström satte 1-0 för Luleå efter ett dragskott i landslagsjanneklass;-) Lukas drar skottet genom zonen och Wienförsvararna inklusive vakten klockrent i stolpen med studs inåt på vaktens rygg och därefter in i mål:-) Det där hade Lukas säkert räknat ut själv, biljardskott helt enkelt!

Senare i perioden grundlurar Koivisto en Wienback, vallar pucken på vederbörandes ben förbi honom och rundar backen på utsidan för att därefter lura vakten och valla in den mellan benen på honom följt av att pucken långsamt gliiiiider i mål medan vakten står och funderar på var den tog vägen:

Nu är Luleå i final i European Trophy! Vi hoppades på att lyckas bättre i Europa i år jämfört med i fjol då vi förlorade semifinalen efter sudden death och nu har vi gjort det!

Luleå får nu ta på sig den jobbiga resan till Bratislava i Slovakien för att möta vinnaren i den andra semifinalen - som går i Bartislava - mellan Tappara och Warulfven. Personligen ser jag gärna att Tappara vinner den matchen vilket i första hand beror på att jag gärna ser att allt, som kan gå emot Ulfven, går emot Ulfven. D v s per defintion den "Första Regeln om Warulfven."...

Den andra semifinalen pågår och första perioden är över: Ulfven började bättre men senare halvan var det Tappara som tog över. Ändå 0-0 och andra perioden på G.

Kommentera