Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1634213

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Det känns som att de där sekunderna, efter 59.53 gick mycket långsamt. Fick de verkligen fram pucken till målskott på bara 3 sekunder? För mig kändes det som en minut minst och med hänsyn till hur klockorna i Scandal-I-Analium brukar...

Nej, jag skiter i att vara neggande denna lördagkväll.

Tvärtom är jag positiv. Eftersom Luleå gjorde en sådan imponerande insats. AV spelet att döma borde vi haft tre poäng men hockey är hockey och det kan jag ta. Däremot otroligt imponerande - och dessutom oväntat - att vi skulle vara så jäkla bra mot Köplustan. Det kändes som på Rönkenhockeytiden, så starka var vi.

Det enda jag vill gnälla på är att när vi kämpar i box och erövrar puck så MÅSTE den ur zon. Ta t ex när Näkyvä får chans i sådant läge, då lyckas han nästan alltid. Men i dag fick många chans och misslyckades i stället de flesta gånger. Sådana missar innebär att tiden vi får kämpa i box i egen zon blir mångdubbelt längre och så får det inte vara.

Sedan när det gäller utvisningar, inte alltid oväntat att det är Cam Abbott och Dean Kukan som inte kan kontrollera sig utan tar avgörande utvisningar när de inte får tas. Trist, men jag hoppas att Fagerwall-Skuggan-Burra kan bli tillräckligt tydliga om hur förbjudet det är under säsongen.

Ibland får man gratispoäng, ibland förlorar man dem. Förra matchen mot Lustan stal vi en pinne, nu tappade vi två. Life goes on. 

Det fina minnet är definitivt det fina spel vi presterade. Tack Luleå:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

MooDoo vinner skotten med 42-18, förlorar matchen med 1-3 mot Pölsan.

Trevligt iaf att Lustan genom bonuspinnen passerar Apan och är nya serieledare. Dessutom har Pölsan tagit sig in på övre halvan och t o m passerat Läjkrarna - som för några dagar sedan skulle tagit serieledningen men nu genom zebraförlust mot Apan följt av förlust mot ett HV som var riktigt starka, ligger sexa.

Djurgårn sjua faktiskt bara några pinnar bakom men jag tror knappast de kan bli med. Tills vidare är det Läjkrarna, Pölsan, Luleå, HV, Apan och Lustan som fightas i toppen och det kan ett tag framöver väntas gå lite hur som helst bland dessa sex lag: vi har nog inga större skillnader just nu utan alla de sex har chans. Spännande och kul för många:-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Tycker ni var grymma ikväll och gjorde oss usla. Lördagskvällen dock räddad efter sena mål. Men helvete vilken urladdning från er sida i period 2
Kommentera