Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1644386

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Frölunda kan mycket väl börja göra mål i deras match. men trots allt så är HIFK något bättre än deras åttondelsmotståndare. så därför tror jag HIFK har god möjlighet att iaf få kvartfinalen till förlängning. Beror på hur bra dom lyckas stänga ner Frölundas offensiv.. Men som sagt. tror det är den matchen som har störst möjlighet till att bli förlängning i.

Jao. ni har haft det lite knackigt. men däremot med vinsten i första matchen har ni ett grymt utgångsläge och lyckades hålla stången mot Frölunda i torsdags och det känns som ett något mer offensivt kapabelt lag än Luokko.

Kärpät hemma och 2 mål att gå på känns ganska säkert ändå. 

ja som sagt. skellefteå har jag redan förklarat nog å orka int upprepa mig :P
men det jag tippat är vilka som går vidare.

däremot kan det mycke väl bli uddamålsförlust för både er och Kärpät. Skellefteå tror jag vinner eller spelar oavgjort i denna match. och oavgjort eller uddamålsvinst för Frölunda. Men men. det är mina tankar om matcherna. sett utifrån utgångslägen och form osv. 

Men givetvis ligger det en liten förhoppning från min sida att frölunda åker ur. så det kan ju delvis vara varför jag tippar så. men som sagt. känns ändå som den matchen är den som är mest öppen vem som går vidare.  

Kommentera