Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1649699

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

M.Lemiux: Om hatbrottslingen SS-apan snackar om våra värvningar är det förstås bara skitsnack som vanligt.

Osten har ju ett antal år gjort strålande värvningar och sällan träffat fel. När det gäller detta år var förstås Dixon en rejäl flopp men annars har Osten skött sig bra och nu lyckades han bli av med honom bra. Synd att Dennis Everberg var så bra att han fick chansen direkt i NHL för annars hade han ju spelat i Luleå. Det bekymmersamma är förstås att våra backar stannat i utvecklingen och inte dugt till. Visst har vi hyggligt få insläppta mål, men rätt dålig produktion framåt vilket jag tror delvis är en följd av att backarna inte fungerat faktiskt. Och så förstås har inte Daniel Larsson alls blivit den man hoppades på utan ofta borta för förkylningar/skador och väl med har han silat lite för mycket.

Men årets inköp var nog billigare än de kontrakt vi hade. Klasen var nog en av de bäst betalda i serien och väl värd det. 

Nu, när det visat sig att vi behöver förstärka gör Osten det och som det verkar på ett utmärkt sätt.

Det här kan ju på inget sätt jämföras med Apans väldiga inköpslista där bortåt hälften floppat jämfört med vad Apan betalt för dem. Framför allt att den hysteriska Apan kört sådana enorma översummor för att desperat söka köpa ihop till ett nytt Glud. Kostnaden för Zackrisson är ju känd och slår man ut hans en miljon i handen handlar det ju om 4-500 000 i månaden för en sådan brunkare! Det visar ju hur vilse i pannkakan Bagdad-Bob är. 

Om han slängt ut bortåt en halv miljon i månaden för en sådan, vad har han då öst in för de andra? De vet ju ingen säkert och då hoppar förstås Aporna in och påstår att "de har minsann hört genom en kompis till en kompis" att NN var skitbillig, nästan ville betala för äran att få spela för Apan och få en fribiljett till att bli NHL-stjärna.

Allt sådant är förstås bara dravel. De flesta köpespelarna har Bagdad-Bob förstås betalt på samma sätt för, dvs översummor som inga andra klubbar kunnat matcha då de bevisligen trumfat ut en massa andra köpeklubbar när de slagits om samma spelare.

Så, vad ska vi tro att han slängt ut för Pesonen, om han betalat bortåt en halv miljon för brunkaren Zackrisson? Och vad fick Lehtonen, vad fick Widing, vad fick Schremp? Apsupportrarna "vet ju genom kompiskompisen" att de var unikt billiga. Vilket naturligtvis är skitsnack som allt apsnack till motsatsen bevisats. 

Bagdad-Bob har slängt ut enorma pengar och fått väldigt lite tillbaka för det. 

Möjligen är det tillräckligt för att köpa ett Glud till, men gissningsvis inte. Laget har ju bara små tunnisar på backsidan vilket lag som HV enkelt utnyttjar genom att tackla sönder glinen, ta puckarna och måla. Den ende riktige back Bagdad-Bob köpte var ju fulspelaren Sevc, men denne neutraliseras ju enkelt genom att stora motståndaren tacklar honom lite, så tappar han humöret och börjar slåss med klubba och armbågar och sitter utvisad:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

både Widing och Lehtonen har haft ett par år med sämre insatser och med de bör ju logiskt deras marknadsvärde sjunka eller hur. med dom premisserna så bör inte Lehtonen vara över 200k i månaden. Widing låg väl runt 175k i brynäs innan han for till finland. att han skulle vara över den summan är högst otroligt. skulle gissa att han ligger en bra bit under de t.o.m

Kommentera