Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1649934

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Sign-on bonusen är nog en av de högst som betalats ut. men att de är en unik summa är nog inte så troligt. klart de inte handlar om att de frekvent händer men att de dyker upp nån då och då som får likvärdiga bonusar är ju inte otroligt.

tss.. nu inbillar du dig saker. klart som fan att det är en ordväxling mellan R och S. Lika troligt är det att R inte är oskyldig i skeendet och framkallar S reaktion. lika klart som att S redan är irriterad över att 5-7 spelare försökte börja bråka med honom.


Spekulationer kring om Mikko utgick från att få spela med stjärnorna faller lite grann då inom 2 dagar efter han skrev på kom nyheterna om Jocke å Jimmie, att Bud skulle fara var klart redan innan. 
Snarare troligt att hans marknadsvärde sjunkit en bit 200k med tanke på hans mediokra facit senaste 3 åren.  Sen kan jag dock hålla med om att han underpresterat. Men motsätter mig mot att försöka sätta in honom i samma grupp som Sevc, Schremp, Zacke, Kabanov och Pesonen. då han logiskt sett ligger nånstans runt hälften vad deras snittlön ligger. Att han skulle känna sig lurad är oxå en kraftig spekulation. nog har han så pass koll att han förstod att ett flertal skulle ta chansen på annat håll efter 2 raka guld..

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

BGJ: Spekulationerna faller bara om Bagdad-Bob informerade honom. OM Bagdad-Bob INTE gjorde det blir det bara ett än större stöd för teorin eftersom Lehtonen då insåg att Bagdad-Bob visste men mörkade det som hände två dagar senare.

Sevc är en duktig spelare men dock har han rätt stora problem mellan öronon och verkar alltid ha haft det. Med tanke på hur värdefull och nödvändig han är för Apans känsliga uppsättning av små, tunna och orutinerade backar är han förstås måltavlan nummer ett för lag som HV, Pungen och Warulfven som har ambitionen att spöa Apan genom att sätta fysisk press på apbackarna för att de ska kollapsa.

Undrar om inte Sevc på detta sätt är Apans högrisk för framgång denna säsong. Tar han till sådana övergrepp som han brukar och blir avstängd som han brukar blir nog effekten betydligt större än om randow forward försvinner.

Lita på att den lille fulingen kommer att utsättas för verbal och fysisk press nu när han visat att han inte kan hantera situationen genom att slänga handskarna efter match för att brotta bort domare så att han kan få stryk av 6-7 pungar inklusive Rahimi som delutbildad i Burkölen och Luleå vet hur man "spelar hockey";-)

Undrar om man inte ska titta på matchen Ulfven-Apan i morgon för att se om Ulfvarne utnyttjar den svaga punkten Sevc för att därefter blotta hela akillshälen i form av apbackar?

Kommentera