Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1659589

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

BGJ: Smartast - eller osmartast?

På den senare listan platsar väl Dixon, Lehtonen, Schremp och Widing. Värvningar som är ointresserade av annat än plånboken.

Osten skeppade dock Dixon så snart det stod klart vad det var för filur.

Bagdad, däremot, hade kvar Lehtonen länge, länge medan han inte hann fixa något för Schrempen och inte ens hann börja göra något åt Widingen. 

Malte och Niko kan inte alls sättas på samma konton.

Malter sparkas av Läjkrarna. Naturligtvis hjälper vi en lulegrabb och nu får han chans att lira med HV, bra för honom.

Niko köptes in för att markera för Larsson att han fick lägga av och larva sig med att han var förkyld i strumpan och inte kunde ta båsdörr, fungerade bra det också och nu har vi fixat bra plats i Malmö för honom.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Men först måste man då säga att de blir 1-1 i misslyckade värvningar. (Dixon och Mikko).

Sedan så bör de sägas att både Malte och Niko räknas in som värvningar liksom Skeås värvning av j20 spelaren Anton Karlsson.

att sen börja snacka om Widing känns något malplacerat, Funktionell rollspelare med ett bra skott och bra fart (siktet är dock felkalibrerat för tillfället... iaf slagskotten.) en fråga förresten.. vad tror du han har för lön? han hade enligt uppgift runt 165-175k i Brynäs när han vann smguld. vad ligger han på nu? jag tror på nånstans i spannet 75k-125k. 

 Schremp är poängmässigt en besvikelse Ja. men ser honom ofta ta ansvar i defensiven och han är väldigt skicklig.

Jämförelsen är ändå att Skellefteå har värvat färre spelare än er. även att man mest troligt lagt ut mindre pengar än luleå på spelare överlag.

Kommentera